Terug naar het jaren 90 gevoel met We Love the 90’s Festival

Charlie Lownoise, Mental Theo, 2 Unlimited en 3T: als jij de jaren ‘90 bewust hebt meegemaakt, ging er geen dag voorbij of deze acts waren op de radio. En nu kun jij terug naar dat gevoel met het We Love the 90’s Festival. Dit festival vindt plaats op 27 augustus in het Goffertpark in Nijmegen. Vanaf 13:00 ben je welkom om optredens van alle bands en zangers die deze 10 jaar zo speciaal maakten te bewonderen. En uiteraard zijn de vier bovengenoemde toppers bevestigd als headliner.

We Love the 90’s viert feest

Het We Love the 90’s Festival viert dit jaar haar 10-jarig jubileum en dat betekent extra feest. Dit jaar is het festival groter dan ooit en verschijnen alle bekende bands uit die tijd achter elkaar op het podium. Paul Elstak, de Kast en The Sun Club zijn daar slechts enkele voorbeelden van. De presentatie wordt gedaan door Henny Huisman. Dit wordt één groot feest met de muziek van de 90-er jaren waar jij zo van houdt in de hoofdrol.

Raak alvast in de stemming

Ga jij ook graag terug naar de 90’s, dan is er geen reden om nog langer te wachten. Met klassieke gokkasten zoals Random Runner en de Club 2000 fruitautomaat ga je helemaal terug naar deze geweldige tijd en ervaar je de 90’s weer opnieuw. Je kunt ze nu gratis spelen bij een Nederlandse online casinos. Organiseer je eigen pre-party, speel op de klassieke gokkasten voor een perfecte voorbereiding op alle geweldige 90’s muziek van het We Love the 90’s Festival op 27 augustus.

De line-up

Als je je afvraagt hoe groot het We Love the 90’s Festival precies gaat worden, dan moet je de line-up eens bekijken. Er zijn twee tenten, namelijk de mainstage en de hakkuh tent. Per podium zijn de volgende acts al bevestigd:

  • Mainstage: 3T, Paul Elstak, 2 Unlimited, Charly Lownoise, De Kast, Party Animals, T Spoon, The Sun Club, Ronnie Ruysdael en DJ Coenio,
  • Hakkuh tent: Mental Theo, Dune, Klubbheads, Critical Mass, DJ Gizmo, DJ Buzzfuzz en Highlander DJ Act.

Het festival bezoeken

Het We Love the 90’s Festival vindt op 27 augustus plaats in het Goffertpark in Nijmegen. Het begint om 13:00 uur en is om 23:00 uur weer afgelopen. Je kunt er met de auto naartoe en een parkeerkaartje kopen. Je kunt ook vanaf het station van Nijmegen met de pendelbus en er is een kiss & ride bij het festivalterrein.

Tip: koop je kaartjes voor de pendelbus of je parkeerplaats van tevoren online en je bespaart 1 euro.

Kaartjes kopen voor het festival

Je kunt kaartjes voor dit festival kopen via Eventix. Je kunt dan kiezen uit premium tickets en standaard tickets. Een premium ticket is maar 2 euro extra en daarvoor kan je snel door de ingang via de fastlane. Je krijgt ook een bandje waarmee je tijdens het gehele festival naar het toilet kunt. Via Eventix schaf je ook alvast extra’s aan, zoals muntjes, een kluisje of een kaartje voor de pendelbus.