Advertisement

Sneak peek: de eerste beelden van ONSTAGE in Breda, waar je zélf als DJ op het podium kunt staan

Sinds deze maand is er een nieuwe hotspot in Breda. De ONSTAGE DJ Experience is een uitje dat je als festivalganger zeker niet moet missen. In de trailer zie je de eerste beelden van hoe deze “immersive experience” eruit ziet.

ONSTAGE omschrijft zichzelf het best als een ‘audiovisueel spektakel.’ In 7 verschillende ruimtes beleef je zelf hoe het is om een wereldbekende DJ te zijn. Van fotoshoot tot studio, alle aspecten van het DJ-bestaan komen voorbij. Bovendien sluit je af met een heus virtueel optreden. In de trailer van ONSTAGE krijg je een kleine sneak peek:

ONSTAGE is een uniek uitje voor alle soorten groepen, maar natuurlijk ook gewoon de perfecte plek om gezellig een drankje te doen. Naast de DJ experience kun je er ook een diner bijboeken, of zelfs een DJ-workshop of cocktail-workshop. Bovendien is er studentenkorting.