8 absolute must-haves voor Lowlands 2023

Lowlands 2019 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Lowlands 2023 gaat bijna van start! Heeft bij jou de inpakstress al toegeslagen? Heb je alles al in huis, of weet je misschien nog niet wat je precies mee moet nemen? Dan is Festileaks er om je te helpen. Deze acht Lowlands paklijst must-haves zijn absoluut onmisbaar op het driedaagse festival in Biddinghuizen.

In onze handige Lowlands Paklijst vind je echt alles wat je nodig hebt voor een geslaagd festivalweekend. Van een tent tot een heuptasje en van powerbanks tot luchtbedden: alles staat erop. Deze 8 items in het bijzonder maken jouw Lowlands-weekend nóg relaxter en hopelijk wat goedkoper.

festival musthaves

1. Gehoorbescherming

Tegenwoordig zijn oordoppen eigenlijk niet meer weg te denken van de festivalweides. En terecht natuurlijk. Je wil nog jaren kunnen genieten van liveshows en de beste festivals. Daarom is goede gehoorbescherming voor een evenement zoals Lowlands 2023 essentieel. De partyplugs van Alpine zijn betaalbare, maar goede oordoppen en het opbergtasje maak je makkelijk aan dingen zoals je sleutelbos vast.

2. Een opvouwbare bolderkar

Koop jij ook altijd je volledige plaatselijke supermarkt leeg voordat je de rit naar Biddinghuizen maakt? Dan kun je die boodschappen het best vervoeren in deze kanjer. Deze bolderkar heeft een draaggewicht van 70 kg en kan dus moeiteloos je tent, je slaapspullen én alle andere campingbenodigdheden voor een festivalweekend dragen. Want ondanks dat de brug des doods weg is, is het vaak toch nog een eind lopen naar de campings.

BKS paklijst

3. Een krachtige powerbank

Sta je daar, links vooraan bij je favoriete act, wil je dat met de wereld delen, is je telefoon leeg. Balen! Zeker op een festival is het irritant wanneer je telefoon leeg is. Want hoe vindt je dan ooit je vrienden nog terug. Zorg daarom altijd voor een opgeladen telefoon met een goede powerbank. Als je een kleine investering doet weet je wel zeker dat je het hele Lowlands weekend (en de rest van de festivalzomer) van kunt profiteren. Ga voor een model met meerdere poorten, dan help je gelijk je vrienden!

pinkpop musthaves

4. Een fleurig festivalkleed

De kans is groot dat je na een aantal uur feesten even wil zitten. Op het gras zitten kan altijd, maar met een kleedje zit je toch net wat lekkerder. Deze kun je ook makkelijk oprollen en zo met handvat overal mee naartoe nemen. Ga voor optimaal comfort tussen de optredens in en neem zo’n prachtig kleedje mee!

Pinkpop paklijst musthaves

5. Een herbruikbare poncho

De weerberichten zijn niet allemaal eenduidig, maar het zou zomaar kunnen dat er dit weekend een bui over Lowlands 2023 trekt. Dan wil je je natuurlijk niet nat laten regenen. Zorg er dan ook voor dat je een waterdichte poncho bij je hebt. We houden van duurzaam, dus ga voor een waterdichte poncho die je meerdere keren aan kunt. Weegt niks en neemt amper ruimte in, en het kan in Nederland altijd van pas komen!

6. Een stevige waterzak of bidon

Mama zegt altijd: goed drinken met dit weer! Naast de gerstennatjes, goudgele pretcilinders, nozem en cocktails is het ook belangrijk om genoeg water te drinken. Op Lowlands 2023 kun je overal gratis water tappen dus neem vooral een hervulbare waterzak mee. Dan hoef je ook niet de hele tijd je herbruikbare beker bij te houden en te vullen. Deze waterzak heeft het voordeel dat als je ‘m leeg hebt gedronken, je niet eens merkt dat je deze meedraagt.

festival musthaves

7. Een gaspitje voor al je katerontbijtjes

Met je eigen kooksetje op de camping gaat er een culinaire wereld voor je open. Percolator erop en hup je hebt elke ochtend lekkere verse koffie. Met een pannetje erbij kun je ook de blikken knaks en pannenkoeken makkelijk verwarmen iedere ochtend. Scheelt je toch weer flink wat muntjes! Een festival must-have voor de kleinere portemonnee.

opvouwbare partytent

8. Een feestelijke partytent

Een koning(in) heeft een kroon, een festivalkoning(in) heeft een partytent! Til je festivalervaring naar een hoger level met een opvouwbaar en verrijdbaar pergolaatje. Onder deze unit zit je heerlijk beschut van alle kwellingen der natuur: verschroeiende zonnestralen of tropische plensbuilen worden tactvol op afstand gehouden. En een partytent is natuurlijk ook uitermate geschikt om te gebruiken als kapstok voor je al je versiersels!

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.