Sziget 2024 maakt de timetable bekend

Foto: Sziget Festival

Szitizens opgelet! Naast dat we weten wie er op welke dag speelt, is nu ook de officiële timetable van Sziget 2024 bekend. Het échte puzzelen kan dus beginnen.

Over iets meer dan twee maanden barst het feest los op The Island of Freedom in Boedapest. Met artiesten zoals Fred again…, Halsey, Liam Gallagher en Stormzy moeten er lastige keuzes gemaakt worden. Waar wil je écht bij zijn en wanneer heb je tijd om de verborgen parels zoals Drags of Anarchy of Zola te ontdekken? De timetable is vanaf nú beschikbaar via de officiële app van Sziget en via de website.

Traditiegetrouw vind je op Festileaks ook snel weer ons artikel met de grootste clashes van Sziget 2024.

Tickets 2024

Word jij nou helemaal enthousiast van deze timetable? Er zijn nog tickets beschikbaar via de website voor het festival wat plaats vindt van 7 t/m 12 augustus. Nu kost een volledig festival ticket nog €339 (excl. service kosten), maar voor die prijs moet je wel snel zijn. Op 6 juni om 23:00 worden alle ticketprijzen namelijk verhoogd naar tier 5. Dat geldt ook voor de 3-dagenkaarten (die nu nog €239 kosten) en voor de dagkaarten (die nu nog €85 of €99 kosten, afhankelijk van de dag).

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Tickets Kopen