Ben

Balaton Sound 2019

3 – 7 juli 2019
Zamárdi, Hongarije

BALATON SOUND TICKETS

Voor wie het 'zon, zee, strand'-idee graag combineert met een festival is Balaton Sound de perfecte match. Grenzend aan het Balatonmeer komen elk jaar 's werelds beste dj's samen voor het grootste strandfeest van Hongarije. In 2018 stonden onder meer Martin Garrix, Axwell Λ Ingrosso en The Chainsmokers op het programma. Doordat de temperaturen overdag boven de 30 graden uitkomen gaat het festival aan het eind van de middag van start. Op deze manier heb je overdag de mogelijkheid te genieten van het helderblauwe Balatonmeer en zomerse zonnetje.

Balaton Sound Nieuws

Veelgestelde vragen

Hoe bereik ik Balaton Sound?
De leukste manier om bij Balaton Sound te komen, is met de speciale Balaton Sound Express. Die trein rijdt jaarlijks tussen België en Boedapest en bied je garantie voor een extra lang feest. Alle info hierover vind je bij Festival.Travel.

Voor wie meer zin heeft in een roadtrip, is Balaton Sound is ook goed te bereiken met de auto. Er is een mogelijkheid om je auto tegen betaling achter te laten op een beveiligde parkeerplaats.

Je kan ook naar Zamárdi reizen met het vliegtuig. Een vlucht van Amsterdam Schiphol Airport (AMS) naar Boedapest Airport (BUD) duurt zo'n 2 uur. Vanaf het vliegveld kan je speciale pendelbussen je reis naar het festivalterrein vervolgen.

Hoe verblijf ik op Balaton Sound?

Op Balaton Sound heb je verschillende kampeermogelijkheden. Naast de reguliere camping beschikt het festival ook over een Beach Camping en Caravan Camping. Zoals de naam al verklapt ligt de Beach Camping nabij het Balatonmeer, waarmee je in no-time het meer in duikt. Vanaf hier is het slechts 5 minuten lopen naar het festivalterrein. Vanaf de reguliere camping doe je er 15 tot 20 minuten over.

Waar kan ik terecht met overige vragen over Balaton Sound?

Als je nog andere vragen hebt over Balaton Sound, stuur ons dan gerust even een mailtje via dit contactformulier.

Meer info over Balaton Sound vind je ook in ons Festivalrapport van Balaton Sound 2018 en Balaton Sound 2017.

Balaton Sound Aftermovie

Balaton Sound Locatie

Balaton Sound Adres

Zamárdi, 862
Balatonmeer
Hongarije

Vergelijkbare festivals