Ben

Bospop 2018

14 – 15 juli 2018
Weert-Noord, Nederland

BOSPOP TICKETS

Bospop 2018 wordt de 38e editie van het festival in Weert-Noord. Op dit Limburgse feestje vind je als vanouds de beste artiesten uit de Classic, Blues en Hard Rock-genres. De afgelopen jaren stonden er echter ook wat modernere namen op het affiche, waaronder Kensington en Kovacs. De slogan werd dan ook veranderd van 'het gezelligste classic rock festival' naar 'het gezelligste pop rock festival van Nederland'. In 2017 waren onder andere Doe Maar, Madness, Supertramp's Roger Hodgson en Beth Hart de smaakmakers.  

Bospop Nieuws

Veelgestelde vragen

Hoe bereik ik Bospop?

Er rijden pendelbussen tussen station Weert en de ingang van het festivalterrein, maar deze hebben geen vaste dienstregeling. Houd er rekening mee dat je het festival voor het einde moet verlaten als je de laatste trein naar huis wil nemen. Vanuit Helmond, Eindhoven, Maastricht, Sittard, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Venlo en Roermond is er ook speciaal busvervoer naar Bospop beschikbaar.

Het evenemententerrein waar Bospop wordt georganiseerd ligt pal naast de snelweg A2. Neem de afslag Weert-Noord en je bent binnen enkele minuten op je bestemming aangekomen. Er zijn verschillende parkeervelden dicht bij de ingang van het festivalterrein. Voor €10,- per dag staat je auto veilig op een bewaakte parkeerplaats.

Is er een camping?

Naast het festivalterrein ligt een aantal kleinere campingterreinen. Er is voldoende ruimte voor zowel gewone kampeerders als campers en caravans, maar je hebt er wel een extra ticket voor nodig. Er zijn tot op heden geen camping-upgrades beschikbaar.

Waar kan ik terecht met overige vragen over Bospop?

Als je nog andere vragen hebt over Bospop, stuur ons dan gerust even een mailtje via dit contactformulier.

Meer info over Bospop vind je ook in onze Festivalrapporten van Bospop 2017 en Bospop 2016.

Bospop Aftermovie

Bospop Locatie

Bospop Adres

Festivalterrein Weert-Noord
Eindhovenseweg
6003 PS
Weert
Noord-Limburg
Nederland

Vergelijkbare festivals