Home Alle opdrachten Beschikbare opdrachten Live event: Rock Werchter Quiz

Live event: Rock Werchter Quiz

Bam. Het volgende live event voor Festileagues in je bakkes: op vrijdag 3 juli schuif je aan bij de Rock Werchter Quiz. Wij regelen weer een waterval aan te winnen punten, vlijmscherpe vragen over het grootste festival van België en vooral een gezellig samenschoolexcuus voor jou en je Werchter-maten. Zelf regel je het speciaalbier en de andalouse. We starten om 20:30 en het geplande einde is 22:30.

Festileagues is een festivalspel van festivalplatform Festileaks voor vriendengroepen die al in de startblokken stonden voor een nieuwe festivalzomer. Als alternatief spelen deelnemers een breed spectrum aan online en offline opdrachten met een ultieme hoofdprijs in het verschiet: toegang tot 18 diverse topfestivals in binnen- en buitenland in 2021. Lees hier meer.

De spelregels in het kort

  • Op vrijdag 3 juli verschijnt op de hieronder een livestream waarop de quiz plaatsvindt.
  • De quizantwoorden dienen ingeleverd te worden via Google Forms. Deze antwoordformulieren zijn vanaf vrijdag 3 juli beschikbaar op de quizpagina.
  • Om in aanmerking te komen voor punten voor je Festileaguesteam, vul je in elke form consequent jullie teamnaam en één contact e-mailadres in.
  • Meedoen aan de quiz zonder Festileaguesteam is mogelijk. Dan kun je echter geen punten of prijzen winnen.
  • Inschrijven voor Festileagues doe je hier.

Let op: Deze opdracht is een live event. Dat betekent dat je deze opdracht alleen kunt maken op vrijdag 3 juli tussen 20:30 en 22:30 – daarna niet meer. Be there!

Quiz formulieren

Daarnaast zijn er op diverse manieren bonuspunten te verdienen tijdens de quiz! Hou de instructies van de presentatoren goed in de gaten.

Livestream