Home Alle opdrachten Beschikbare opdrachten Live Event: raad de DTRH-tracks uit het konijnenhol

Live Event: raad de DTRH-tracks uit het konijnenhol

Dit weekend geen Down The Rabbit Hole. Dat maken we dan maar (een beetje) goed met een Audioquiz: de ultieme test voor DTRH-fans. In een krappe tien minuten hoor je 50 tracks van je favoriete festival. Herken jij ze allemaal? Doe mee op zaterdag 4 juli en maak kans op vele punten voor jouw Festileagues team!

Festileagues is een festivalspel van festivalplatform Festileaks voor vriendengroepen die al in de startblokken stonden voor een nieuwe festivalzomer. Als alternatief spelen deelnemers een breed spectrum aan online en offline opdrachten met een ultieme hoofdprijs in het verschiet: toegang tot 18 diverse topfestivals in binnen- en buitenland in 2021. Lees hier meer.

Wanneer je het konijnenhol induikt, weet je nooit hoe je er aan de andere kant uitkomt. Most everyone’s mad Down The Rabbit Role, toch? Ook sommige artiesten zijn zichzelf niet meer als de tourbus het kleurrijke gat inrijdt. Ze worden gek, duivels, verstrooid, draaierig, of zelfs compleet geflipt! Nu is het aan jou om te kijken of jij jouw favoriete artiesten nog herkent.

Wij gingen op reis naar de Groene Heuvels. Daar vonden we uiteraard geen Down The Rabbit Hole Festival, maar in het magische bos hoorden we de artiesten toch nog feest vieren. Van alle artiesten die op de poster van DTRH 2020 stonden hebben we een fragment van tien seconden opgenomen. Weet jij welke nummers wij hoorden aan de andere kant van het konijnenhol? Noteer de titel en uitvoerend artiest, en haal die punten binnen!

De spelregels

  • Je kunt de fragmenten zo vaak beluisteren als je wil tussen zaterdag 4 juli 12:00 uur en 23:59 uur. De fragmenten worden afgespeeld in een loop.
  • Je dient je antwoorden in het aangeleverde template in te vullen in .xls of .xlsx formaat. Als je op een andere manier je antwoorden inlevert, krijg je voor deze opdracht sowieso 0 punten. We zorgen ervoor dat het template beschikbaar is ruim voordat de opdracht begint.
  • De antwoorden hoeven niet in dezelfde volgorde te worden gegeven als in het fragment. Wel moet de juiste combinatie van titel en artiest in één en dezelfde rij staan. Je krijgt 1 punt per juiste combinatie van titel en artiest.
  • Je antwoordformulier moet uiterlijk 4 juli om 23:59 zijn ingeleverd via de upload knop hieronder. Ben je te laat, levert dit helaas geen punten op.

Log in om deze opdracht te kunnen inleveren.