Home Alle opdrachten Beschikbare opdrachten Uit hoeveel cocktailemmers bestaat het Balatonmeer?

Uit hoeveel cocktailemmers bestaat het Balatonmeer?

Cocktails heb je tegenwoordig in allerlei soorten en maten. Van een klassieke Mojito tot een deftige Margarita of een lugubere Bloody Mary: elk zichzelf respecterend festival heeft anno 2020 wel een uitgebreid cocktailmenu. Op Balaton Sound hebben ze cocktaildrinken echter tot een ware kunst verheven. Je kunt namelijk schaamteloos een flinke emmer van je favoriete mixdrankje bestellen. Dat biedt maar liefst twee liter slurpplezier en heeft zeer waarschijnlijk een dubbele tong tot gevolg.

Als je er eenmaal aan toegeeft is er geen houden meer aan: de cocktailemmers op Balaton Sound houden je in je greep en laten je voorlopig niet meer los. Proberen te stoppen is als water naar de zee dragen, dat heeft geen enkele zin. Of toch wel? Zou het leven niet veel mooier zijn als we konden zwemmen in een Balatonmeer van Gin Tonic?

Stel dat de cocktails je een beetje naar het hoofd stijgen en je echt zou willen proberen om met je cocktailemmertje een gebied zo groot als het Balatonmeer met Gin Tonic te vullen. Hoeveel emmertjes van twee liter zou je dan naar een leeg Balatonmeer moeten dragen, voordat het meer volledig met Gin Tonic gevuld is? Let op dat je het juiste aantal nullen invult! Hoewel we ons kunnen voorstellen dat je na al die cocktails een beetje dubbel begint te zien 😉

Photo: Louise Vos / Festileaks


Log in om deze opdracht te kunnen inleveren.