Home Alle opdrachten Beschikbare opdrachten Doe-opdracht: Ontwerp jullie eigen Zwarte Cross-bordje

Doe-opdracht: Ontwerp jullie eigen Zwarte Cross-bordje

Het is zonnig weer in Lichtenvoorde en de eerste mensen zetten voet op het festivalterrein van de Zwarte Cross. Voor de bezoekers die voor het eerst op het festival komen, is het soms even zoeken waar ze hun muntjes kunnen halen of waar ze naar de wc kunnen. Maar al snel reiken er verschillende borden met droge en lollige teksten boven de mensenmassa’s uit die je wegwijs maken op het festivalterrein: ‘Ontlastingsbonnen’ of ‘You never wok alone‘.

Waar sommige bordjes nog een praktische functie hebben, zijn de meeste gewoon bedoeld om een lach op het gezicht van de festivalbezoeker te toveren. ‘Hier gratis ogen lazeren’, ‘Barn to be wild‘ en ‘Wat de boer niet kent, is hier volop verkrijgbaar’: aan humoristische en vlijmscherpe teksten geen tekort op het Zwarte Cross-terrein.

Nu is aan jullie de taak om zelf een Zwarte Cross-bordje te ontwerpen. Bedenk een zo ludiek en origineel mogelijke tekst, maak een mooi bordje en uploaden maar. Jullie kunnen niet alleen punten winnen voor Festileagues, maar de leukste teksten krijgen volgend jaar ook een plekje op het Zwarte Cross-terrein. Laat die woordgrappen en scherpe teksten maar komen!


Log in om deze opdracht te kunnen inleveren.