Home Alle opdrachten Beschikbare opdrachten Festivalwoordzoeker #7: De headliners van de lichtkunst

Festivalwoordzoeker #7: De headliners van de lichtkunst

Electric Castle, licht en kunst, gaan samen als ijs, chocoladesaus en bananen. Zeker sinds de komst van New Media Castle, waarbij het Bánffy kasteel wordt omgetoverd tot kunsthal, is lichtkunst een essentieel onderdeel geworden van het Roemeense festival. Kijk maar naar de foto’s hieronder hoe verschillende kunstenaars licht(installaties) gebruikten in hun werken. Wil jij een beetje kunnen meelullen als je met je gouden Festileagues-ticket op Electric Castle 2021 staat? Dan moet je dus niet alleen thuis zijn in de pop, house en EDM, maar ook in de lichtkunst!

Hoog tijd dus om je eens te verdiepen in de headliners van de lichtkunst-wereld. Wij hebben 16 absolute toppers bij elkaar gezocht en verwerkt in een woordzoeker. Lukt het jou om alle kunstenaars(collectieven) terug te vinden? Dan sleep jij de punten binnen voor jouw team.

Bonuspunten

Extra kennis wordt natuurlijk beloond! Daarom hebben we voor de echte puntenjagers een aantal lichtkunstenaars in de woordzoeker verwerkt die hun kunstwerken al eens tentoonstelden op Electric Castle. Voor elke artiest waarvan jij weet dat hij of zij wel eens op EC stond, verdien je een extra bonuspunt. Voor elk fout antwoord op de bonusvraag verlies je weer één punt.


Log in om deze opdracht te kunnen inleveren.