Home Alle opdrachten Beschikbare opdrachten Maak jouw mooiste Tommy Cash-albumcover

Maak jouw mooiste Tommy Cash-albumcover

Ieder festival beschikt over een artiest die jaarlijks terugkomt, maar wel knettergek is. Voor Electric Castle is dit Tommy Cash. Hierbij geven de videoclips van ‘Little Molly’ en ‘X-RAY’ een goede eerste indruk van waar je mee te maken hebt. De daadwerkelijke verschijning (AKA de liveshow) is dan ook een tsunami aan prikkels. En daarom aan jullie: maak voor deze artiest een geschikte albumcover voor zijn Electric Castle live-album!

In veel gevallen wordt meegegeven dat niets te gek is. Voor deze opdracht is dat ook echt het geval. Tommy Cash geeft de regie voor zijn nieuwe albumhoes compleet uit handen. De enige eis is dat je jouw meest absurde gedachtes bij elkaar raapt, deze binnenstebuiten vouwt en dit visualiseert op een mooie vierkante print. Ook in de uitwerking hebben jullie de touwtjes in handen. Paint, Photoshop, knutselen, polaroids, zandsculpturen, vingerverf en handschaduwen. Verrek, het liefst gebruik je ze allemaal. Natuurlijk zijn de meest mind blowing inzendingen goed voor een mooi aantal bonuspunten. Dus, waar wacht je nog op?

Meer inspiratie nodig? Check dan vooral onderstaande afbeelding, of waan je in een compleet andere dimensie door Tommy Cash zijn gehele Instagram account te bekijken. Let op: betreden op eigen risico.


Log in om deze opdracht te kunnen inleveren.