Home Alle opdrachten Beschikbare opdrachten Tover jouw huiskamer om tot dé ontbrekende Dauwpop-area

Tover jouw huiskamer om tot dé ontbrekende Dauwpop-area

Een festival is in de meeste opzichten een attractie op zich. Door de creatief aangeklede stages, gezellige zithoekjes en verstopte feestjes in het Enge Bos vormt Dauwpop daarop geen uitzondering. Hemelvaartsdag staat in Hellendoorn bekend als een ware ontdekkingsreis waarbij je je gedurende het festival met regelmaat zal verbazen over de indrukwekkende locatie en aankleding.

Droom jij wel eens van je eigen area op het festivalterrein? Dan is het nu aan jou en je squad om ons te verrassen met jullie zelf ontworpen prachtplek die momenteel nog mist in Hellendoorn. Dompel jij je huiskamer om tot een tweede hoofdpodium? Of ga je toch voor een open lucht vibe en tover je jouw balkon om tot een kweekvijver voor aanstormende talenten? Pak het groots aan, laat je creativiteit de vrije loop, en haal het festivalgevoel letterlijk in huis.

De vervallen drive-in bioscoop van de King King
De landelijke vormgeving van The Barn

De swingende favella’s van de Party Pit

Maak een foto

Het is aan jou om te kiezen voor een passende plek binnen jouw thuishaven om deze area te realiseren. Maak een foto van het eindresultaat en voorzie je eigen podium van een bijpassende naam. Upload de foto en de naam van je area in het veld hieronder en hark die punten binnen!


Log in om deze opdracht te kunnen inleveren.