Home Alle opdrachten Beschikbare opdrachten Festivalbingo, hosted by FESTEN

Festivalbingo, hosted by FESTEN

Ja, we missen ze. Die festivals. Om de pijn te verzachten organiseren we op vrijdag 24 juli van 20:30 tot 22:30 een Festivalbingo, met een bak aan lekkere festival anthems die je direct op de Heilige Weide laten wanen. We beloven dat het dansbaar wordt, dus haal zeker biertjes voor jou en je team in huis. Na afloop gaan we zelfs nog even lekker door voor een afterparty!

Festileagues is een festivalspel van festivalplatform Festileaks voor vriendengroepen die al in de startblokken stonden voor een nieuwe festivalzomer. Als alternatief spelen deelnemers een breed spectrum aan online en offline opdrachten met een ultieme hoofdprijs in het verschiet: toegang tot 18 diverse topfestivals in binnen- en buitenland in 2021, waaronder Best Kept Secret, Sziget en de Zwarte Cross. Lees hier meer.

De spelregels in het kort

Scan de QR-code om direct ons Whatsapp-nummer in je contactenlijst te hebben!
  • Voordat de Festivalbingo begint, moet je als deelnemer een kaart kiezen met daarop 9 vakjes. Dat kun je hieronder doen. In een vakje vind je ofwel 🎤 een uitvoerend artiest, ofwel 🎵 de titel van een song, ofwel 🤔 een cryptische omschrijving naar een song/artiest.
  • Op vrijdag 24 juli verschijnt op deze pagina een livestream (onderaan). De avond wordt zoals altijd gepresenteerd door Festileagues-hosts en achter de wheels of steels neemt onze FESTEN-huisdj Thissa plaats.
  • Hoor je een track die op je kaart staat, streep je hem af.
  • Heb je als eerste: 1 rij vol, 2 rijen vol of een volle kaart, dan heb je bingo. Een bingo levert je punten op voor Festileagues. De precieze verdeling van punten volgt.
  • Om je bingo te claimen, stuur je een Whatsapp-bericht naar +31 (0) 683309702. Stuur in je bericht een foto van je bingokaart mee.
  • Zorg dat je bereikbaar bent, want je wordt teruggebeld door de studio (anoniem nummer) als je in de prijzen valt.
  • Let op: Je kunt maar 1x bingo claimen, dus niet zowel de punten pakken voor ‘1 rij’ als de ‘volle kaart’.
  • Als je wilt meespelen voor de winst, zul je moeten inloggen in de Festileagues omgeving. Je kunt ook meespelen zonder ingelogd te zijn (zie een willekeurig gegenereede bingokaart hieronder), dan kun je alleen geen prijzen winnen. Registreren voor Festileagues kan hier.
  • Net als bij de andere live events slingeren we ook weer de speciale stream chat aan! Het belooft er gezellig te worden, en wie weet knallen we ook nog wat bonuspunten die kant op.

Let op: Deze opdracht is een live event. Dat betekent dat je deze opdracht alleen kunt maken op vrijdag 24 juli tussen 20:30 en 22:30 – daarna niet meer. Be there!

Puntentelling

1e rij – 25 punten

2e rij – 50 punten

Volle kaart – 100 punten

Tweede volle kaart – 75 punten

Diverse bonuspunten worden toegekend.

FESTEN

We waren pas net gestart. FESTEN is de alternatieve clubnacht voor festivalliefhebbers, georganiseerd door Festileaks. Na een succesvolle avond in de Melkweg stond er meer op de planning. Want het smaakte naar meer. Maar het mocht niet baten. Als we niet naar de clubs kunnen, brengen we FESTEN naar jouw huiskamer. De Festivalbingo wordt namelijk gehost door de huisdj van FESTEN: dj Thissa. Eigenlijk gewoon lekker festivallen zoals je gewend bent, maar dan indoor. Put on your dancing shoes en verwacht veel muziek van de artiesten waar we bij Festileaks dagelijks over schrijven. Aan genres doen we niet, aan dansbare positieve anthems des te meer.

Meer info over FESTEN.

Afterparty

Tussen 20:30 en 22:30 spelen we bingo en maak je kans op punten voor je Festileagues-team. Maar daarna gaan we gewoon lekker door, met dj sets van FESTEN. We maken er een gezellige nacht van, dus zoek elkaar vrijdagavond lekker op en maak van je huiskamer een club. Dan gaan we samen dansen. Op de muziek die jij en wij leuk vinden. Want die hebben we gemist. Tot vrijdag!

Jouw bingokaart

Je bent momenteel niet ingelogd. Dat betekent dat je geen prijzen kunt winnen. Wil je winnen? Log dan in en claim een kaart.

Hieronder zie je een willekeurig gegenereerde kaart.

Festivalbingo

Anderson. Paak

Blinding Lights

Billie Eilish

Balthazar

D.A.N.C.E.

FONTAINES D.C.

Beste optreden van DTRH 2019

Haim

Festivalact van het Jaar 2018

 

Livestream

Chat

Om te kunnen chatten heb je een Twitch account nodig.