Home Alle opdrachten Beschikbare opdrachten Creatie opdracht: Maak jullie eigen Sziget vlag

Creatie opdracht: Maak jullie eigen Sziget vlag

Denk je aan Sziget, dan denk je aan een prachtig eiland dat is omgetoverd tot een kleurrijke oase waar de vrijheid wordt gevierd. Een belangrijk onderdeel van die kleurrijke oase zijn de vele vlaggen die bezoekers tonen bij de Main Stage van het festival. Ze zijn zo belangrijk dat er zelfs speciale feesten rondom de vlaggen worden gegeven. Je ziet ze in alle soorten en maten: landen, vriendengroepen en zelfs politieke boodschappen – de vlaggen geven kleur aan het festival.

In deze opdracht is het de taak om kleur te geven aan de zomer. Nu je niet naar de vlaggen van Sziget kan komen, moet je ze maar zelf in huis halen. Maak een echte Sziget-vlag voor jouw team.

Voor de vlag mag je een van onderstaande kleurplaten gebruiken, maar daarmee scoor je niet de maximale punten. Hoe creatiever en unieker jullie vlag, hoe meer punten. Ga bijvoorbeeld voor een unieke vorm of laat de kleuren zo vloeken dat het mooi wordt. Steek de handen uit de mouwen en overtuig de jury dat jullie alle punten verdienen.


Log in om deze opdracht te kunnen inleveren.