Home Alle opdrachten Beschikbare opdrachten Ontrafel jij welke concerten er in Central Park waren?

Ontrafel jij welke concerten er in Central Park waren?

Sinds 2017 reizen we het liefst jaarlijks af naar Utrecht voor het jonge Central Park festival. Daar hebben in die paar jaar al wat legendarische concerten plaatsgevonden. Ze kunnen echter nog niet tippen aan de legendarische status van de concerten die in het Central Park van New York City zijn gehouden. Een concert wat daar plaatsvindt is eigenlijk per definitie legendarisch. In plaats van Central Park festival in Utrecht te bezoeken, blikken we dit jaar daarom terug op de legendarische concerten die in het het grootste park van The Big Apple plaatsvonden.

Online speuren

Het enige probleem is: we weten nog niet welke concerten er op het programma staan. We hebben alleen wat hints in de vorm van coördinaten, foto’s, krantenknipsels en screenshots. Aan jullie om de rode draadjes met elkaar te verbinden. De broodkruimels te volgen. De forensisch ICT-er in jezelf naar boven te halen. Als jullie de juiste digitale skills in huis hebben, kunnen jullie de puzzels ongetwijfeld oplossen en ontdekken jullie welke concerten we op het programma hebben staan.

Voor elk concert dat jullie correct noteren (artiest + datum) verdienen jullie punten. Pak dat vergrootglas erbij en puzzelen maar!


Concert 1


Concert 2


Concert 3


Concert 4


Concert 5


Log in om deze opdracht te kunnen inleveren.