Home Alle opdrachten Beschikbare opdrachten Hoe ziet jouw festivalkampement eruit?

Hoe ziet jouw festivalkampement eruit?

Je verblijft meestal niet meer dan vier dagen en nachten op een festivalcamping, maar toch voelt het vaak al snel als thuis. Je kent je buren, weet de snelste weg naar de wc (of het beste plasbosje) en weet precies onder welke slipper de aansteker ligt. Voor velen is het huiselijk aankleden van hun kampement dan ook topsport. De basis is bekend: Een partytent (of twee), wat klapstoeltjes, een handjevol slingers en de gratis afvalzak die provisorisch aan de hoek van een tent geknoopt is. Maar of dat nou echt de sfeer meebrengt…

Daarom is het in deze opdracht de bedoeling dat jullie je innerlijke binnenhuisarchitect oproepen. Hoe creeëren jullie met jullie kampement een home away from home? En wat maakt het kampement van jullie vriendengroep nou zo uniek?

De vraag is dus als volgt: Hoe ziet jullie festivalkampement eruit? Hoe je dat laat zien is aan jullie: bouw het real-life in de achtertuin van je ouders of ontwerp een (virtuele) kijkdoos; zolang het maar laat zien wat jullie kampement nou het allergezelligst, -leukst, -handigst, -huiselijkst, of -creatiefst maakt.

Stuur ons een foto en/of video (max. 2 MB, of plaats een Youtube link in de beschrijving) op van jouw kampement. Zorg dat alle aspecten goed in beeld zijn en wij duidelijk kunnen zien wat jouw festivalkampement uniek maakt. Let op: het is dus niet de bedoeling om archieffoto’s in te sturen, maar om juist je eigen creativiteit te laten zien. Archieffoto’s leveren 0 punten op.


Log in om deze opdracht te kunnen inleveren.