Home Alle opdrachten Beschikbare opdrachten Doe-opdracht: maak een persfoto in Donny Benét-stijl

Doe-opdracht: maak een persfoto in Donny Benét-stijl

Het Slowaakse Pohoda Festival mag dan niet het meest grote en bekende festival van Europa zijn, maar geliefd is het zeker, bij zowel festivalgangers als artiesten. In tegenstelling tot veel festivals, is Pohoda niet aangesloten bij een groot boekingskantoor: ze regelen de gehele line-up zelf. Niet altijd gemakkelijk, maar een unieke line-up en gevarieerd programma is gegarandeerd. Het festival heeft een gemoedelijke sfeer en een grote gunfactor, waardoor artiesten regelmatig terugkeren.

Zo ook Donny Benét. De markante Australische zanger had in 2018 zijn eerste Europese show ooit op Pohoda Festival en mocht daar vanwege het grote succes datzelfde weekend nog een optreden op het hoofdpodium aan vastplakken. Dat is nog eens een droomdebuut! In 2019 keerde hij vervolgens terug naar Slowakije om zijn shows nog eens dunnetjes over te doen.

Het icoon Donny Benét

Wat zijn shows tot zo’n succes maakt? Dat is ongetwijfeld een combinatie tussen zijn ‘foute’, maar o zo heerlijke (zomerse) tracks, de sfeer en zijn markante verschijning. Met zijn vette halflange krullen, imposante snor en maatpakken lijkt het alsof hij rechtstreeks uit Miami Vice komt gewandeld. Zet hem naast Olga Commandeur en je krijgt niet alleen bejaard Nederland, maar ook de jongere generaties in beweging. De beste man heeft stijl – of je ervan houdt is een tweede.

Omdat wij het culticoon hoog hebben zitten, vragen we jullie om jullie beste Donny Benét-vertoning neer te zetten. Duik eens in de foto’s en videoclips van de Australiër en denk, voel en kleed je als Donny voor een stijlvolle persfoto. Stuur jouw persfoto in Donny Benét-stijl op en hark de nodige punten punten binnen! Onthoud goed: kleren maken de man (of vrouw)!


Log in om deze opdracht te kunnen inleveren.