Home Alle opdrachten Beschikbare opdrachten Creatie-opdracht: Bazzookas schoolbus op Pohoda

Creatie-opdracht: Bazzookas schoolbus op Pohoda

Hoewel op Pohoda je eigenlijk niets te gek is, zijn de optredens van de Nederlandse band Bazzookas op z’n minst merkwaardig te noemen. Met een een Nederlandstalige mix van disco en ska is de band een beetje een vreemde eend tussen de rest van de line-up van het Slowaakse festival. De afgelopen jaren zijn ze echter standaard op de festivalposter terug te vinden en hebben ze zichzelf weten te verheven als echte klassieker op Pohoda. Misschien door de energieke optredens waarbij je helemaal los kunt gaan. Misschien doordat de optredens plaatsvinden in een wel heel bijzondere setting: een oude, gele schoolbus. Elk jaar verzamelt dan ook een grote menigte zich rondom de gele Bazzookasbus op de uitgestrekte festivalweide van Pohoda. En dat blijkt, zoals hieronder te zien, het ideale recept voor een heel groot feestje.

Nu er – helaas – een streep staat door het huidige festivalseizoen, is er dit jaar slechts de herinnering aan die geweldige gele schoolbus. Om de pijn van het verlies te verzachten komen jij en je festivalvrienden tijdens het Pohoda weekend samen om onder het genot van een drankje (of meer) de festivalsfeer toch een beetje te doen herleven. Bazzookas hits knallen uit jouw JBL-boxje. Op dat moment vraag je je af hoe fantastisch het zou zijn om zelf een feestje te organiseren in zo’n schoolbus. Of een roadtrip te maken naar een festival. Dromen kan altijd, en om jouw vrienden een idee te geven, begin je de volgende dag aan het ontwerp van jouw eigen, gepersonaliseerde Bazzookasbus. Zoals de Bazzookas zeggen: doe het dan zelf.

Aan jullie de taak om een eigen, originele versie van de gele Bazzookas schoolbus te creëren middels de onderstaande kleurplaat. Leef je helemaal uit, want extra creativiteit wordt beloond! Bedenk daarbij hoe je jouw bus kan laten opvallen op de festivalweide van Pohoda. De teams met de meest creatieve inzendingen worden punten toegekend. Upload jouw versie van de Bazzookas schoolbus hieronder.


Log in om deze opdracht te kunnen inleveren.