Home Alle opdrachten Beschikbare opdrachten Challenge: organiseer je eigen tuinfeest

Challenge: organiseer je eigen tuinfeest

Nirwana Tuinfeest, het Brabantse festival dat sinds 1976 georganiseerd wordt in Lierop, behoort tot een van de meest gezellige festivals van het land. Met knallende affiches, een ontspannen sfeer en een indrukwekkende bierkaart is de waardering voor dit festival goed te begrijpen.

Dit jaar geen Nirwana Tuinfeest, maar er kan alsnog een tuinfeestje inzitten voor jou en je squad. Het fenomeen ‘tuinfeest’ is anno 2020 namelijk hotter than ever. Met het gemis van de festivalzomer halen veel mensen hun tentje onder het stof vandaan om deze in de achtertuin op te zetten. De afgelopen weken organiseerden verschillende mensen al hun eigen festival. Voor deze opdracht tover je je eigen tuin of balkon om tot een pracht van een tuinfeest. Wanneer je geen tuin of balkon hebt, volstaat een nabijgelegen park of bos natuurlijk ook. Het échte festivalgevoel creëer je echter pas door al je organisatieskills in de strijd te gooien voor deze opdracht.

Pak je koelbox maar in, sleep je kerstverlichting mee en boek die regionale feestband. Upload je gemaakte foto’s in het onderstaande veld en voorzie ze van uitleg. De punten worden toegekend aan het allerbeste tuinfeest. Go!


Log in om deze opdracht te kunnen inleveren.