Home Alle opdrachten Beschikbare opdrachten Festivalfilippine #6: over welk festival hebben we het hier?

Festivalfilippine #6: over welk festival hebben we het hier?

De festivals zijn deze zomer niet van de partij en dus moeten we op zoek naar manieren om het festivalgevoel weer een beetje op te roepen. Dat kan onder andere door nog eens te kijken naar onze festivalrapporten en terugblikken van de afgelopen jaren.

In deze opdracht ga je op zoek naar festivals op basis van quotes. Bijvoorbeeld: “Vergeet niet te smeren!”, weten we allemaal van wie deze uitspraak komt. Alle antwoorden zijn te vinden op de website van Festileaks. Enkele die-hard festivalgangers zullen bij het lezen misschien al meteen het antwoord op de vraag weten. Weet jij over welk festival elke quote gaat? Dan vormt er in de paarse kolom het antwoord van deze filippine. Veel succes! Pas op: Spaties en dergelijke zijn NIET meegerekend.

Reviews/uitspraken

1. “Heerlijke show van de Monkeys gisteren, lekker veel slow jams (Connerstone, the best). Guy achter ons was er minder blij mee en kwam spontaan in een relatiecrisis terecht.”

2. “Volgende keer Florence iets vroeger programmeren…ze heeft hare pyjama al aan 🤭#florenceandthemachine

3. “Kon het -in tegenstelling van het weer- vandaag niet drooghouden bij #thenational

4. “Mogen de luidsprekers halverwege ook aan AUB? #Editors

5. “Angry music for happy people” prijkt op het shirt van Thomas. Perfect samengevat in vijf woorden. Of je nu valt in een moshpit of hulp nodig hebt bij het drage van je spullen: er is altijd iemand om een handje te helpen.

6.”Ze hebben hier echt alles, het is bizar. Vanmorgen heb ik nog een drukke, maar leuke yogaworkshop gevolg op het strand,” zegt de Franse Chloé. Hier hoef je je duidelijk niet te vervelen.

7. “Uitermate geschikt voor een relaxed momentje op het verkoelende water van de Groene Heuvels. En mocht je afdrijven, geen paniek! Want door de Stokers-vlag die aan de mast gehesen is, zullen je vrienden je altijd weer terug kunnen vinden.” Deze festivalgangers zijn al volledig in de ban van het nieuwe platform dat deze zomer van start is gegaan.

8. “Het festival is echt fantastisch aangekleed, elk stukje heeft z’n eigen vibe, dat is heel nice,” zegt Jacob uit Utrecht. De looks van het festival waren inderdaad niet mis. Het bos vormt het perfecte decor voor een heerlijke dag festivallen.

9.”Pearl Jam is ook waanzinnig…💛 maar wat ik vanavond zag en meemaakte was ‘out of this world’!!! #FooFighters 😮😮😮 niet normaal meer!

10. “Het uitzicht is mooi, maar de aankleding vind ik maar wat droogjes. Ik denk dat ze meer kunnen doen met het feit dat ze op een vliegveld zitten.”

11. “Ik heb het goed naar mijn zin, maar er wordt weinig gewowd op dit festival.” En inderdaad: er waren (zeer) goede optredens van onder andere The War On Drugs, Kendrick Lamar en Gorillaz. Maar echte uitschieters, concerten die je over 5 jaar nog herinnert ontbraken.


Log in om deze opdracht te kunnen inleveren.