Home Alle opdrachten Beschikbare opdrachten Beuken in de bossen: beatbox je drum ‘n bass-nummer op NOX in the Woods

Beuken in de bossen: beatbox je drum ‘n bass-nummer op NOX in the Woods

NOX in the Woods is een van de weinige festivals bij Festileagues waarbij we lekker mogen beuken op drum ‘n bass. Wat een geweldige combinatie ook: in het rustieke groen van het bos kom je helemaal tot rust, om gedurende de dag steeds harder te gaan op de knallende beats. Wanneer de avond valt, blazen knallers als Nero en Deon Custom de bomen (en jullie) compleet omver. When you move, I move, nothing else. Over mensen omverblazen gesproken: bekijk onderstaand filmpje van deze artiest die een fantastisch staaltje beatboxen laat zien.

Wat hebben NOX in the Woods en beatboxen nou met elkaar gemeen? Nou, het toeval wil dat de ritmische en lage tonen van drum ‘n bass zich perfect lenen voor beatboxen. En dat is dus precies wat jullie gaan doen. Neem een video op waarin jullie je zelfgemaakte drum ‘n bass-nummer beatboxen. De beste beats verdienen de meeste punten. Pak de microfoon, warm je stembanden op, gooi die breakbeats erin en veel succes!

Let op: upload je video naar YouTube (of een andere videodienst naar keuze) en lever het linkje in. Je mag er uiteraard voor kiezen om je video op privé te zetten, zolang onze keuringsdienst het maar kan zien.


Log in om deze opdracht te kunnen inleveren.