Home Alle opdrachten Beschikbare opdrachten Hoeveel bepakking sleep jij over de brug des doods?

Hoeveel bepakking sleep jij over de brug des doods?

Bepakt en bezakt kom je aan in Biddinghuizen. Wanneer je eindelijk door de controle heen bent, kan het feest bijna beginnen. Maar… wanneer je in gedachten al lekker met een biertje in je handen neerploft op je campingstoeltje, verstoort de aanblik van een berucht bouwwerk je gelukzalige visioen. Iedereen die naar Lowlands gaat, vreest te sneuvelen op de zogenaamde brug des doods. Goed nieuws: de brug gaat weg! Het nieuwe viaduct zou dit jaar in gebruik genomen kunnen worden, dus lijkt het aannemelijk dat we er volgend jaar ook vrolijk overheen kunnen rollen. Geen last meer van kapotte benen, dus kun je straks onbelemmerd beuken in de Bravo.

Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

We willen wel natuurlijk op gepaste wijze afscheid nemen van de brug en het ongemak dat erbij komt kijken. Daarom vragen we jullie een uitdagende brug of trap op te zoeken en hier voor de laatste keer je festivalbepakking overheen te slepen. Hoe meer tassen en hoe uitdagender de brug, hoe meer punten jullie verdienen. Zet hem op, maar wees wel voorzichtig!

Let op: upload je video naar YouTube (of een andere videodienst naar keuze) en lever het linkje in. Je mag er uiteraard voor kiezen om je video op privé te zetten, zolang onze keuringsdienst het maar kan zien.


Log in om deze opdracht te kunnen inleveren.