Home Alle opdrachten Beschikbare opdrachten Leg jouw ultieme festival feel good moment vast

Leg jouw ultieme festival feel good moment vast

Je weet pas wat je hebt, als het er niet meer is. Bij gebrek aan de traditionele festivalzomer zijn we met z’n allen steeds meer gaan beseffen hoe goed we het eigenlijk hadden. En hoe fijn het eigenlijk allemaal was. Nu we een tijd van bezinning hebben, zullen we deze typische feel good momenten nooit meer voor lief nemen. Als we straks weer mogen, genieten we extra bewust van alle geluksmomentjes die festivals ons te bieden hebben.

In deze opdracht vragen wij ons af: wat is nou dat ultiéme festival feel good moment voor jullie team? Precies dat ene waar je nu zo van baalt dat het er niet is. Dat iconische moment wanneer je tentje eindelijk staat? Al zwetend aangetikt worden in de rij, door onbekenden die een weekend later je beste vrienden zijn geworden? Heerlijk in het zonnetje staan te dansen terwijl een maat onverwacht bier heeft gehaald? We zijn benieuwd naar het moment dat je nooit meer als vanzelfsprekend zult ervaren.

Stuur een foto of video in van dit moment. Je kunt er ook een toelichting bijschrijven (hou het kort). Er zijn 30 punten voor de inzending en tot 70 extra punten voor de leukste inzendingen.

Deze opdracht maakt Festileagues in samenwerking met Coca-Cola.


Log in om deze opdracht te kunnen inleveren.