Home Alle opdrachten Beschikbare opdrachten Een welverdiende break: hoe ziet jullie team eruit in ruststand?

Een welverdiende break: hoe ziet jullie team eruit in ruststand?

Het waren de paar maanden wel. Er was dan wel geen festivalzomer, maar jullie hebben alsnog bewezen het festivalgevoel levend te kunnen houden. De laatste opdrachten zijn inmiddels toegevoegd en 27 augustus om 11:59 is het laatste moment om opdrachten in te leveren. Voordat je begint aan je eindsprint, vragen we je om even een stapje terug te doen. Dat hebben jullie ook wel verdiend.

Juist in alle hectiek is het belangrijk om af en toe even een rustmoment in te bouwen. Even stilzitten, het moment in je opnemen. Zodat je daarna extra hard door kan beuken. Dat is precies wat we in deze opdracht van je vragen: ga met jouw team helemaal terug naar je ‘basic’ zelf. Trek de natuur in, neem een komkommermaskertje, neem het er even lekker van. Maak een foto of video van jouw team in de meest primaire vorm. En daarna, knallen met de rest van de competitie! Zul je zien dat het een stuk beter gaat.

Je krijgt 30 punten voor het inleveren van een juiste foto of video. Daarnaast zijn er tot 70 bonuspunten voor de leukste inzenders.

Deze opdracht maakt Festileagues in samenwerking met Fuze Tea.


Log in om deze opdracht te kunnen inleveren.