Home Alle opdrachten Beschikbare opdrachten Verzin een echte camping work-out!

Verzin een echte camping work-out!

Even eerlijk: festivals zijn over het algemeen natuurlijk niet echt een goede invloed op de gezondheid. Des te belangrijker om daar waar je het kan toch een kleine effort te doen. Wat dacht je van een lekkere morning work-out op de festivalcamping? Als je het ons vraagt, zie je dat nog veel te weinig. Een betere kickstart van je dag kun je niet wensen.

In deze opdracht vragen we je om een video van maximaal 1 minuut te maken waarin je jullie festivalcamping morning work-out demonstreren. Daarbij is het van belang dat je in je video minimaal 2 ‘festivalcamping-items’ opneemt. Dat wordt hooghouden met die campingstoeltjes en squatten op blikken knakworsten. We vertrouwen erop dat jullie hier wederom iets legendarisch van zullen maken.

Je video kun je uploaden op een website als YouTube, Vimeo of Dailymotion. De link naar de video kun je vervolgens hieronder inleveren. Voor het inleveren van je video krijg je 30 punten. Daarnaast zijn er tot 70 bonuspunten te verdienen voor de leukste inzenders.

Deze opdracht maakt Festileagues in samenwerking met Aquarius Water+.


Log in om deze opdracht te kunnen inleveren.