Home Alle opdrachten Beschikbare opdrachten Maak jouw ultieme festivalkunstwerk

Maak jouw ultieme festivalkunstwerk

Als je als festival een apart kunstprogramma op je line-up hebt staan, dan weet je dat je het serieus neemt. En dat is maar goed ook! Misty Fields kenmerkt zich niet alleen met de artiesten en gezelligheid, maar ook met de kunst die op het festival te vinden is. Voor deze challenge vragen we je om zelf een kunstwerk te maken dat je graag op een festival zou willen zien.

Op Misty Fields geldt het principe dat kunstenaars een carte blanche krijgen om hun allermooiste kunstwerk tentoon te stellen. Precies die opdracht passen we door naar jullie. Je mag alles doen wat je wilt: een tekening, een knutselwerk, een photoshop, een video.

Je kunstwerk hoeft niet per se gelinkt te zijn aan Misty Fields, maar het mag natuurlijk wel. Wat dacht je van een kijkdoos met alle acts op de 2020 affiche, zodat ze toch nog samen op 1 plek zijn? Of ga je voor een bitterbal ter grootte van een olifant? (Ja, we kijken naar jullie, Team GLITTERGARNITUUR).

Pak je groots uit of zit jouw grootsheid in de eenvoud? Zolang er maar een mooie gedachte achter zit, maak je kans op die felbegeerde bonuspunten.

Je ontvangt 30 punten voor het inzenden van jouw kunstwerk en er zijn tot 70 bonuspunten te verdienen voor de leukste inzendingen. Aan de slag dus!


Log in om deze opdracht te kunnen inleveren.