Home Alle opdrachten Beschikbare opdrachten Pitch je eigen LL Science project

Pitch je eigen LL Science project

Dé opdracht voor de festivalliefhebbende wetenschapper! Zoals de echte Lowlands-fanaat inmiddels weet, is er op Lowlands ruimte voor iedere vorm van expressie. Naast de grootste muzikale acts en de meest toffe theatervoorstellingen, kon je je de afgelopen jaren ook laten onderdompelen in de wetenschap. Lowlands host al geruime tijd een plek voor de wetenschap in de vorm van LL Science. Drie jaar geleden werd er bijvoorbeeld al onderzocht hoe een virus zich zou ontwikkelen op een festival. Vorig jaar werd het muzikale brein onderzocht en stond er een unieke les in seksuele voorlichting op het programma. Daarnaast kon je in De Dooie Hoek alvast proefliggen in een eikenhouten grafkist. In de wetenschapshoek is er van alles mogelijk!

LL Science bleek voor beide partijen een succes: de wetenschappers konden veel data verzamelen tijdens het festival, en de festivalgangers konden kennis maken met de verschillende onderzoeken die gedaan werden.

Dit jaar geen LL Science in Biddinghuizen, maar wél in jouw huiskamer. De main question is: wat zou jij willen onderzoeken wanneer je alle vrijheid kreeg van Lowlands? Pitch of ontwerp je eigen onderzoek in het veld hieronder. De meest creatieve inzending haalt de meeste punten binnen. Bazinga!


Log in om deze opdracht te kunnen inleveren.