Home Alle opdrachten Beschikbare opdrachten Vind jij Michael in de mist van Misty Fields?

Vind jij Michael in de mist van Misty Fields?

Eén van de laatste festivals waar Michael deze zomer naar is afgereisd, is Misty Fields. Het hele weekend is hij overal (en ook weleens nergens) op het terrein te vinden. Hij bekijkt meerdere theaterstukken en ontdekt de allerleukste bandjes op het festival. Onder meer optredens van Pip Blom en Personal Trainer staan in zijn spoorboekje. Bovendien gaat hij nog op ontdekkingstocht in natuurgebied De Grote Peel in Heusden, waar het festival plaatsvindt. Misty Fields biedt namelijk ook fiets- en wandeltochten door de prachtige natuurrijke omgeving aan. Deze tochten hebben zelfs een spelelement waardoor je de eerste namen voor de volgende editie van Misty Fields kunt raden.

Wanneer de avond valt, keert hij terug op het festivalterrein. Zijn vrienden zijn razend benieuwd naar de nieuwe namen die Michael heeft ontdekt. Ze hebben samen afgesproken bij het podium in het bos. Eén probleempje: Michael is nergens te bekennen. Bovendien is het nogal mistig, duh. Dat helpt ook niet bepaald mee.

Michael wordt erg gemist door zijn vrienden. Help jij ze een handje om hem te vinden? Omcirkel hem als je hem gevonden hebt, stuur je antwoord (met cirkel – of iets wat daarop lijkt – dus) hieronder in en verdien punten!


Log in om deze opdracht te kunnen inleveren.