Home Alle opdrachten Beschikbare opdrachten Doe-opdracht: wat zou jij meenemen naar de festivalcamping als je alle ruimte had?

Doe-opdracht: wat zou jij meenemen naar de festivalcamping als je alle ruimte had?

Festivals, we houden er onvoorwaardelijk van. Toch is dat kamperen niet voor iedereen weggelegd. Ploegen door de modder, regen, wind of juist die brandende festivalzon, om daarna de strijd aan te gaan met je tentstokken. De één vindt dit een belangrijk gedeelte van de festivalexperience, maar bij de ander kan het gestolen worden. Voor de vele festivalgangers die af en toe toch wat meer gemak nodig hebben, is daar een oplossing voor: lang leve FestiTent!

FestiTent zet jouw slaapplek alvast helemaal voor je klaar, of het nou een een-persoons, twee-persoons of zelfs vier-persoons tent is. Jij hoeft geen zware tent meer mee te zeulen naar de festivalcamping en daarbij is ook je hotspot al gereserveerd. Een 24-uurs help service staat voor je klaar zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.

Maar nu je geen tent hoeft mee te sjouwen, zit je met een gat in je tas, kofferbak of ruimbagage. Wat moet je toch met al die extra ruimte? Laat zien hoe jij die bonusruimte in je bagage besteedt als je je tentje thuis kan laten. De meest creatieve invulling van deze opdracht wint naast bonuspunten een 4-persoons FestiTent op een festival naar keuze*!

*Disclaimer: het festival dat je kiest als je wint, moet uiteraard wel bij FestiTent zijn aangesloten. Bekijk hun website voor een overzicht van de deelnemende festivals.

Festitent

Log in om deze opdracht te kunnen inleveren.