Home Alle opdrachten Beschikbare opdrachten Ontwerp je eigen BKS-podium: De EIGHT

Ontwerp je eigen BKS-podium: De EIGHT

Elk podium op Best Kept Secret heeft zo zijn eigen karakter. Dansen bij de FOUR, raven bij de SEVEN of aan het strandje zitten bij de ONE, het kan allemaal. Door de jaren heen is het aantal podia op Best Kept Secret alleen maar gegroeid, en dat gaat dit jaar niet anders anders zijn. We lopen alvast op de zaken vooruit en zijn op zoek naar de mooiste en wildste ideeën voor het achtste podium van Best Kept Secret: de EIGHT.

Hoe je het podium van idee naar werkelijkheid brengt is helemaal aan jou. Gebruik je beste paint-skills, teken er op los, haal de Lego-stenen van zolder of bouw gewoon zelf, maak het zo gek als je wilt. Hieronder kan je een foto of bestand uploaden van jou creatie, met beschrijving en alle informatie die er bij hoort. Naast de looks van het podium – zeer belangrijk – kan je ook aan invulling denken als programmering, locatie op het terrein, soorten genres etc. Hoe meer creativiteit, hoe beter. Een geldige inzending wordt uiteraard met punten beloond, maar de creatiefste stages krijgen ook nog eens een vette bonus! Laat je innerlijke podiumbouwer/programmeur zijn gang gaan en laat ons zien waarom jouw EIGHT het mooiste podium van BKS wordt!

Tip: we interviewden dj St. Paul over hoe hij het podium FOUR ooit tot leven heeft gewekt. Wellicht haal je er inspiratie uit voor je eigen meesterwerk 😉


Log in om deze opdracht te kunnen inleveren.