Home Alle opdrachten Beschikbare opdrachten Doe-opdracht: laat je beste bier trickshot zien

Doe-opdracht: laat je beste bier trickshot zien

Landgraaf, 2015. David Achter de Molen, leadzanger van John Coffey, klimt tijdens een instrumentaal tussenspel in het nummer ‘Dirt & Stones’ het publiek in. Hij gaat rechtop staan. Even balans zoeken. Het lukt. De echte Pinkpop fans weten wat volgt: een van de meest legendarische momenten uit de moderne geschiedenis van het festival. In zijn ooghoek ziet David een biertje op zich afkomen. Met de meest coole, nonchalante beweging ooit grijpt hij het biertje uit de lucht, neemt een slok en gooit het bekertje weg.

Super vet natuurlijk, maar dat kunnen jullie beter! Wij willen jullie beste bier trickshot zien. Zoek naar de meest creatieve manier om de goudgele rakkers van punt A naar B (en naar je mond) te verplaatsen en leg het vast op film. De meest bizarre, fantastische, ongelooflijke, legendarische trickshots halen de meeste punten binnen.

Let op: Upload je filmpje eerst naar een streaming dienst van jouw keuze (e.g. Youtube, Vimeo, Dailymotion) en deel de (privé)link via onderstaand formulier. Je hoeft het filmpje niet op openbaar te zetten, maar we keuren je inzending alleen als we het filmpje ook daadwerkelijk kunnen bekijken.


Log in om deze opdracht te kunnen inleveren.