Home Alle opdrachten Beschikbare opdrachten Kleur de grijze massa in

Kleur de grijze massa in

“Ver weg van de grijze massa”, dat is het motto van Mañana Mañana. In Vorden vind je een weekend zonder werk, studie, schoonfamilie, secundaire vrienden en je sportclub. Even helemaal gek doen, jezelf zijn en je echte kleuren laten zien! Als dat niet de festivaldroom is…

Maar help! Er is toch wat grijze massa het festivalterrein van Mañana Mañana binnengedrongen! Er zal toch niet iemand zijn die zijn agenda-notificaties aan heeft laten staan? Of erger nog: zijn werkmail? Hoe dan ook, die grijze massa moet snel weer ingekleurd worden. Weet jij de ontbrekende kleur in onderstaande foto’s terug te vinden?

1: Het kleinste podium

Naast Kasteel Vorden, dat het terrein van Mañana Mañana domineert, bevindt zich misschien wel het kleinste festivalpodium ooit. Maar de felgekleurde luifel is nu van zijn kleur onttrokken. Welke kleur hangt de artiesten hier normaal boven het hoofd?

2: Het terras

Na een lange dag festivallen is het heerlijk bijkomen onder de mooie gekleurde doeken van het terras. Maar op deze manier is het maar een grauwe bende. Onder welke kleur geniet je hier normaal van je biertje?

3: De onesie

Dit begint gewoon asociaal te worden. Deze meid had haar mooie onesie waarschijnlijk al weken klaar hangen met Mañana Mañana in het achterhoofd en nu worden de feestelijke kleuren zomaar van haar onesie gestript. In welke kleur had ze graag willen crowdsurfen?

4: De sombrero

Je eigen bier tappen: het kan in Vorden. Verslaggever Kylian maakte er al helemaal een feest van en zette zijn favoriete sombrero op. Maar ja, je snapt het ondertussen wel: met welke kleur hadden we Kylian hier eigenlijk moeten zien shinen?

5: Het kasteel

De grijze massa is bijna weer van het festivalterrein verdreven, lekker bezig! Nu wacht je nog de grootste klus: kleur terugbrengen aan kasteel Vorden. In welke kleur is het kasteel normaal gesproken gehuld?


Log in om deze opdracht te kunnen inleveren.