Home Alle opdrachten Beschikbare opdrachten Best Kept Secret Bingo met Maurits Westerik

Best Kept Secret Bingo met Maurits Westerik

Geen Best Kept Secret dit weekend? Wij hebben the next best thing voor je: de Best Kept Secret Bingo. Op vrijdag 12 juni van 20:00 tot 22:00 host festivaldirecteur Maurits Westerik een speciale BKS-Bingo voor deelnemers van Festileagues. Doe mee en maak kans op vele punten voor jouw Festileagues team!

Festileagues is een festivalspel van festivalplatform Festileaks voor vriendengroepen die al in de startblokken stonden voor een nieuwe festivalzomer. Als alternatief spelen deelnemers een breed spectrum aan online en offline opdrachten met een ultieme hoofdprijs in het verschiet: toegang tot 17 diverse topfestivals in binnen- en buitenland in 2021, waaronder Best Kept Secret. Lees hier meer.

De spelregels in het kort

  • Voordat de BKS Bingo begint, moet je als deelnemer een kaart kiezen met daarop 9 uitvoerende artiesten (zie hieronder).
  • Op vrijdag 12 juni verschijnt op deze pagina een livestream, waarop door BKS-directeur Maurits Westerik tracks worden gedraaid.
  • Hoor je een track die op je kaart staat, streep je hem af.
  • Heb je als eerste: 1 rij vol, 2 rijen vol of een volle kaart, dan heb je bingo. Een bingo levert je team respectievelijk 20 punten (1 rij), 40 punten (2 rijen) en 60 punten (volle kaart) op voor Festileagues!
  • Naast punten is er ook een heel prijzencircus aan albums te winnen, zoals een vinylpakket van The National, een zeer zeldzame testpersing van DIIV en de nieuwste platen van The Strokes, The Homesick en Black Lips.
  • Om je bingo te claimen, bel je naar de studio. Het telefoonnummer hiervoor wordt vrijdagavond bekend. Je kunt maar 1x bingo claimen, dus niet zowel de punten pakken voor ‘1 rij’ als de ‘volle kaart’.
  • Als je wilt meespelen voor de winst, zul je moeten inloggen in de Festileagues omgeving. Je kunt ook meespelen zonder ingelogd te zijn (zie een willekeurig gegenereede bingokaart hieronder), dan kun je alleen geen prijzen winnen. Registreren voor Festileagues kan hier.
  • Naast Maurits is ook Jorinde Hiddema te gast, Best Kept Secret-teamlid van het eerste uur. Je kunt zowel Jorinde als Maurits het hemd van het lijf vragen via de chat onderaan deze pagina.

Let op: Deze opdracht is een live event. Dat betekent dat je deze opdracht alleen kunt maken op vrijdag 12 juni tussen 20:00 en 22:00 – daarna niet meer. Be there!

Jouw bingokaart

Je bent momenteel niet ingelogd. Dat betekent dat je geen prijzen kunt winnen. Wil je winnen? Log dan in en claim een kaart.

Hieronder zie je een willekeurig gegenereerde kaart.

Best Kept Secret Bingo
Nozinja Samm Henshaws Band of Horses
Jamie xx Unknown Mortal Orchestra Let's Eat Grandma
King Gizzard & The Lizard Wizard Evian Christ Denis Sulta

 

Livestream

Chat

Stel je vragen aan team Best Kept Secret! Om te kunnen chatten heb je een Twitch account nodig.