Home Alle opdrachten Beschikbare opdrachten Challenge: welk team grunt het best?

Challenge: welk team grunt het best?

Een headbangende massa mensen, gitaristen die lichtjes door de knieën buigen en een zanger die grommend zingt: we hebben het natuurlijk over grunten. Je ziet het op Jera On Air meerdere keren per dag en toch ben je keer op keer weer verbaasd dat de artiesten nog een stem over kunnen houden. Maar de artiesten op Jera On Air zijn niet de enigen die kunnen grunten. Jullie team kan dat vast ook!

In deze opdracht strijd je tegen andere teams voor de titel ‘De Beste Grunter(s) van Festileagues’. Het maakt niet uit wat je grunt: breng een ode aan Jera On Air, cover een liedje van een Jera-artiest of kies juist voor een je guilty pleasure. Alles mag. En ook hier geldt: hoe creatiever, hoe beter!

Doordat je concurreert met andere teams, verdient niet ieder team evenveel punten. Je ontvangt sowieso punten voor de moeite (mits je daadwerkelijk een grunt opstuurt), maar alleen de leukste inzendingen krijgen bonuspunten. Dat betekent dat dit de uitgelezen kans is om een plekje op de ranglijst te stijgen. Schraap die kelen, grunt alsof je leven er vanaf hangt en stuur hieronder het resultaat in! Check ook onderstaande video voor wat inspiratie.

Let op: upload je video naar YouTube (of een andere videodienst naar keuze) en lever het linkje in. Je mag er uiteraard voor kiezen om je video op privé te zetten, zolang onze keuringsdienst het maar kan zien.


Log in om deze opdracht te kunnen inleveren.