Home Alle opdrachten Beschikbare opdrachten Zoek de tien verschillen: Frank Turner op Jera On Air

Zoek de tien verschillen: Frank Turner op Jera On Air

Eenmaal aangekomen op Jera On Air, bekijken jullie het blokkenschama. Zo staan The Offspring en Frank Turner bovenaan de bucketlist. Na het optreden van Frank Turner lassen jullie een korte stop bij de speciaalbierbar en eten jullie een lekkere pakje friet. Nu zijn jullie er helemaal klaar voor. Jullie lopen de tent in terwijl het licht langzaam uitgaat. De eerste noot van The Offspring is gespeeld en al snel vormt zich de eerste circlepit. Jullie doen meteen mee, maar na een aantal keer deel te nemen aan de moshpits nemen jullie toch even een pauze.

Door al dat moshen, de speciaalbiertjes en een maag vol met friet, wordt het al wat moeilijker om recht op de benen te blijven staan. Ook het mooie heldere zicht wordt al een beetje troebel. Op de één of andere manier ben door de bewaking heen geraakt en ben je backstage beland. Opeens sta je oog in oog met Frank Turner, maar helemaal zeker ben je niet. Had hij niet een hoop tatoeages op zijn arm staan? Waar hij eerst enkele tatoeages op zijn arm had staan, zit hij nu ineens helemaal onder!

Help jij onze vriend mee zoeken naar de tien verschillen in de onderstaande tatoeages? Omcirkel de tien verschillen en upload die foto in onderstaand veld. Zo krijgt onze dappere vriend weer het juiste beeld van Frank Turner te zien en wie weet ontstaat er wel een hechte vriendschap.


Log in om deze opdracht te kunnen inleveren.