Home Alle opdrachten Beschikbare opdrachten Pinkpop Non-Stop: herken jij alle 300 tracks in de loop?

Pinkpop Non-Stop: herken jij alle 300 tracks in de loop?

Dit weekend geen Pinkpop. Dat maken we dan maar (een beetje) goed met Pinkpop Non-Stop: de ultieme stresstest voor Pinkpopfans. In een krappe twintig minuten hoor je 300 Pinkpop-tracks. Herken jij ze allemaal? Doe mee op zaterdag 20 juni en maak kans op vele punten voor jouw Festileagues team!

Festileagues is een festivalspel van festivalplatform Festileaks voor vriendengroepen die al in de startblokken stonden voor een nieuwe festivalzomer. Als alternatief spelen deelnemers een breed spectrum aan online en offline opdrachten met een ultieme hoofdprijs in het verschiet: toegang tot 17 diverse topfestivals in binnen- en buitenland in 2021. Lees hier meer.

Honderden artiesten passeerden in de afgelopen 50 jaar de revue op de Pinkpop-podia. Soms waren het eendagsvliegen, soms waren het shows die nooit meer uit het collectief geheugen zullen verdwijnen. We hebben de 300 grootste Pinkpop-artiesten uit het rijke archief op een rijtje gezet en van elke artiest een fragment van 3 herkenbare seconden losgeknipt. Door al die fragmentjes vervolgens weer aan elkaar te plakken, kunnen we je nu blootstellen aan een waterval van 300 fragmentjes in krap twintig minuutjes. Tegelijkertijd de grootste en snelste popquiz die je ooit zal meemaken. Aan jou de taak om zoveel mogelijk fragmentjes te herkennen en de artiest en titel te noteren.

Deze opdracht is verlopen.

Om jouw leven (en dat van ons nakijkteam) iets gemakkelijker te maken, hebben we alvast een template gemaakt om je antwoorden in te vullen.

De spelregels

 • Je kunt de fragmenten zo vaak beluisteren als je wil tussen zaterdag 20 juni 10:00 uur en 21:59 uur. De fragmenten worden afgespeeld in een loop.
 • Je dient je antwoorden in het bovenstaande template in te vullen in .xls of .xlsx formaat. Als je op een andere manier je antwoorden inlevert, krijg je voor deze opdracht sowieso 0 punten.
 • De antwoorden hoeven niet in dezelfde volgorde te worden gegeven als in het fragment. Wel moet de juiste combinatie van titel en artiest in één en dezelfde rij staan.

De puntenverdeling

 • < 50 juiste antwoorden: 0 punten
 • Tussen de 51 en 100 juiste antwoorden: 5 punten
 • Tussen de 101 en 150 juiste antwoorden: 10 punten
 • Tussen de 151 en 200 juiste antwoorden: 15 punten
 • Tussen de 201 en 300 juiste antwoorden: 20 punten
 • Tussen de 301 en 400 juiste antwoorden: 30 punten
 • Tussen de 401 en 500 juiste antwoorden: 40 punten
 • > 500 juiste antwoorden: 50 punten

Voor ieder live event waarbij je meespeelt, ontvang je sowieso 5 bonuspunten. Zo ook de Pinkpop Non-stop. Daar bovenop kun je nog eens 10 bonuspunten verdienen als je een foto of kort filmpje opstuurt hoe je team deze opdracht in al zijn enthousiasme tackelt.


Log in om deze opdracht te kunnen inleveren.