Home Alle opdrachten Beschikbare opdrachten Festivalfilippine #3: help Michael met de DTRH areas

Festivalfilippine #3: help Michael met de DTRH areas

Samen met je festivalcrew heb je er al een dag beuken in Beuningen opzitten. ‘s Ochtends zitten jullie lekker in het zonnetje op de camping te ontbijten (al dan niet met graan uit blik) en de vorige dag te bespreken. Midden in het verhaal van je vriendin komt een bekende gestalte naar jullie campingplek wandelen. Niet te geloven, het is Michael! Die waren jullie gisteren kwijtgeraakt. Waar is hij gewéést? Michael vertelt dat hij over het hele festivalterrein gelopen heeft om de verschillende areas te bezoeken. Enthousiast begint hij ze te omschrijven, maar… door alle konijnengein zijn de exacte namen hem even ontschoten. Kun jij Michael helpen de namen van deze areas te achterhalen? Zijn omschrijvingen staan hieronder.

1. ”Dit veld was nieuw in 2019 en leek op een tuin. Je ging een groot konijnenhol door om er te komen. Eenmaal op het veld kon je rustig mediteren of wijn drinken.”

2. ”Tussen de Fuzzy Lop en Fuzzy Dome vond ik deze area. Het deed allemaal nogal futuristisch aan.”

3. ”Vanaf de heuvel had je goed zicht op dit veld. Veel mensen waren hier yoga aan het doen of aan het mediteren. Ook klonken er veel drums.”

4. ”Erg drassig en zompig. Er zaten ook alligators en er dreven zelfs koelkasten rond.”

5. ”Deze area lag vlakbij de Teddy Widder. Er hing een jaren dertig-sfeer en veel mensen zaten aan de whiskey. De naam van de area had iets te maken met eieren.”

6. ”Hier kon je lekker winkelen. Ik zag veel stands met kleren en tassen, die gemaakt leken te zijn door kunstenaars. Creatieve mensen, in ieder geval.”

7. ”Een grote heuvel vlak bij het hoofdpodium. Je had hier fantastisch uitzicht op de mainstage en het meer dat erachter ligt.”

8. ”Dit veld lag vlak bij de Teddy Widder. Je kon hier platen en merch kopen. Ook lag hier die whiskeybar waar ik het eerder over had en kon je er zwemmen en andere waterspellen spelen.”

9. ”Het leek hier wel een openluchtclub in Miami. Overal hippe mensen die aan het dansen waren. ‘s Ochtends was er Goedemorgen Down The Rabbit Hole, ‘s avonds Wilde Haren.”

10. ”Nog meer creatievelingen hier. Ik heb op dit veldje gehoelahoept, onder een kersenboom gezeten, klassieke muziek geluisterd en een T-shirt bedrukt.”

Bonusvraag

Heb je de oplossing gevonden? Gefeliciteerd! Plak je antwoord achter de URL festileaks.com/ en vind de geheime bonusvraag.


Log in om deze opdracht te kunnen inleveren.