Over Festileagues

In 2020 geen festivals. Dat is de harde realiteit voor een generatie die festivals tot lifestyle heeft gemaakt. Veel vervangende initiatieven zoals livestreams richten zich de afgelopen periode vooral op de artiest en de muziek. Er is echter nog geen alternatief voor het gemis van het sociale aspect. Juist dat wat een festival zo onvergetelijk maakt: samen dingen ondernemen, herinneringen maken, avonturen beleven. Dat gevoel is voor ons onmisbaar. Daarom wordt Festileaks deze zomer: Festileagues.

Festileagues is een festivalspel voor vriendengroepen die al in de startblokken stonden voor een nieuwe festivalzomer. Als alternatief spelen deelnemers een breed spectrum aan online en offline opdrachten met een ultieme hoofdprijs in het verschiet: toegang tot 18 diverse topfestivals in binnen- en buitenland in 2021. De winnaars van Festileagues beleven op die manier in één klap volgend jaar samen de zomer van hun leven.

Daarnaast zijn er wekelijks vele andere prijzen en gadgets te winnen, beschikbaar gesteld door festivals en sponsoren. Check voor een volledig overzicht de prijzen pagina.

Inschrijven voor Festileagues is de hele zomer mogelijk. Zelfs als late inschrijver maak je nog kans op de hoofdprijs. De opdrachten zijn gestart. Het spel loopt tot 31 augustus.

Nog meer vragen? Check onze veelgestelde vragen of neem contact op.