Wall of Fame: de meest memorabele BKS-foodtrucks

10. YJJDR2020

Lieve Festileaks nakijk-meester/juf,
Sinds onze eerste Rock Werchter in 2012 zijn wij verknocht aan Andalouse saus, met liefst met een bullet of friet.
En dat is iets wat wij missen op de festivals in Nederland, vandaar dat wij als hoofdproduct Analoes saus hebben.
Groetjes YJJDR2020

9. DuaSwift

De Miss Americana is een vintage Red foodtruck uit 1989 met een geweldige Reputation bij de echte Lover van goed eten. De gerechten zijn zoetsappig, maar kunnen soms ook verrassend salty uitvallen. Alleen te boeken via e-mail, want de verkoopster kan helaas niet meer aan de telefoon komen.

8. Indie Lovers

NUTS ABOUT BEER
We hebben het Buckler tijdperk ver achter ons gelaten en 0.0 is hip. Elk zichzelf respecterend merk heeft minimaal één soort maar dat is te gewoon voor de Best Kept Secret bezoeker. Daarom bieden we alcoholvrij craft bier! Bij zo’n craft biertje wil je ook wat te knabbelen en daar komt ons assortiment aan noten om de hoek kijken: Lekker, voedzaam vegan!
PARTY SOBER!

7. Dancing Queens

Hierbij onze foodtruck genaamd de ‘KaasKoets’ (inclusief dakterras)! Waarbij de tafels natuurlijk ook in kaas-stijl zijn ontworpen.

Bij onze KaasKoets draait het menu natuurlijk volledig om kaas. Hier volgt een deel van onze menukaart: 

– Cheeseballs: gefrituurde kaasballetjes met een krokante bite (2 muntjes)
– Kaascake (cheesecake): Romig en luchtig taartje te verkrijgen in de smaken: stroopwafel, bosvruchten en chocolade (1 muntje)
– Brood met kaas: Broodplankje met verschillende luxe smeersels, waaronder: paprikasmeerkaas, brie-walnoot dip, Italiaanse kruidenroomkaas, truffelkaas, feta-olijven (3 muntjes)
– Kaasfonteintje: Kaasfondue met diverse soorten groenten, brood en hartige snacks (3 muntjes)
– Planki Formaggi: Luxe kaasplankje met 5 soorten kaas naar keuze (3 muntjes)
– Kasa di Friet: Puntzak friet overgoten met gesmolten cheddar (2 muntjes)
– Kaasmacho’s: Pittige nacho’s (Let op! Alleen voor echte macho’s!) (2 muntjes)

We kunnen niet wachten om met onze KaasKoets op de festivals te gaan staan! Want wat is nou een festival zonder KaasKoets???

6. Schouten

Welkom bij de Zoete Meiden,
Door de jarenlange ervaring, weet je dat zeker dat je bij deze meiden een heerlijke festival maaltijd kan halen. Ze zijn dol op zoetigheid en daarbij staan duurzaamheid en verse producten altijd hoog in het vaandel. Voor iedere zoetekauw is er wel iets lekkers te vinden bij de Zoete Meiden: van zoete aardappel frites tot zoete wentelteefjes.
En zoals je kan zien komen alle producten vers van het land, en liggen ze binnen een paar minuten heerlijk bereid bij jouw in de hand!
Smakelijk eten!

5. TeamHuissen

Stevige beats en scherende riffs gaan het beste samen met ruige maaltijden. En dat is waar wij van TeamHuissen het hardst op gaan. Net als woordgrapjes overigens. Dit hebben we dan ook allemaal verwerkt in deze, op ons lijf geschreven, foodtruck in het thema van Guns ‘n Roses iconische album Appetite for Destruc(K)tion. En daar heb je woordgrapje #1, er zijn nog een paar te vinden op het menu. Wel hopen we dat er geen copyright zit op de roodzwarte Gibson LePaul van Slash die er bovenuit steekt, want anders moet hij vernietigd worden. En we zijn er net zo trots op!

4. Beerenburg Tigers

Hier is ie dan, na lang zwoegen en brainstormen: ons ontwerp voor een foodtruck.
Geïnspireerd op onze eigen teamnaam, natuurlijk met een vleugje Friesland! Onze truck is voorzien van een opvallend tigerprintje gecombineerd met een Friese vlag patroon. Je kunt dan ook bij onze foodtruck friese streekproducten kopen voor maar 1 muntje, nog nooit geproefd? Je weet niet wat je mist! Aan een drankje is ook gedacht; namelijk de enige echte Friese Beerenburg (met of zonder Cola) en dit voor maar 2 muntjes.
Naast Friesland hebben we ook gedacht aan de Nederlandse aardappelboeren. Een lekker patatje met eventueel een atje kan natuurlijk niemand weerstaan op een festival. Durf jij het aan? Dan is er ook nog een mogelijkheid om aan het prijzenrad te draaien. Inzet een half muntje. Bij bad luck helaas geen prijs, kom jij op het patatje dan krijg je die gratis*, op het biertje? Dan mag je een biertje. Bij de muzieknoot kan je een favoriete nummer opgeven, wie weet gaan ze hier nog wat mee doen op het festivalterrein. En last but not least het kruisje, neem jij een shotje of druip je zonder iets af, eigen keuze! *De inzet blijft een half muntje, helemaal gratis is het niet, wel goedkoper. Omdat niet iedereen zich wil wagen aan het rad (dat snappen wij) is er ook de mogelijkheid om gewoon patat, een (vegetarische) snack, frisdrank te bestellen. Naast al het lekkere eten hebben wij onze foodtruck opgeleukt met lichtjes op zonne-energie en staan er genoeg picknickbankjes/zitgelegenheden. Zonnige groetjes van onze festivaltruck en hopelijk tot snel. X Fryslân Boppe

– Onze truck bevat vegetarische en veganistische producten van hollandse bodem en een vleugje uit de mooiste provincie Friesland.
– NIX18 voor bier, shotjes/atjes en de Beerenburg.

3. The Emanny

Hierboven is de video te vinden waarin wij onze nieuwste foodtruck presenteren: tosti’s on tour.

2. The F*cking C*nts

The Fcking Cnts Foodtruck

Het PDF. foodtruck snacktuin document heeft 3 paginas:
Pagina 1 – Overview foto + details
Pagina 2 – Concept + Prijslijst
Pagina 3 – Detail fotos

1. Team Bestkeptsecret

Team Bestkeptsecret presenteert: PROCESSIE BITES. De foodtruck die de plaag van het BKS-festival omtovert tot een buitengewone lekkernij!

Deze foodtruck pakt uit met de unieke processierupsburger, een klassieker in wording. De processierupsen worden dagelijks in alle vroegte vers geoogst op het BKS-terrein. 
Er is de keuze tussen een pittige burger of een zoete variant. Daarnaast is er ook de fel gesmaakte special: met een draai aan het rad, laat je het lot beslissen. Als het geluk aan jouw kant staat, verdien je een gratis burger. Maar even goed moet je zelf je processierupsen uit de bomen halen. Of het rad bepaalt welke topping je burger tot een hoger niveau zal tillen: krokante krekels, vegan vleermuizen, sprankelende sprinkhanen, magische meelwormen, bijzondere bijenlarven of krakende kakkerlakken. Kortom, deze specialburger is ideaal om je festivalvrienden te verrassen!

Alle burgers worden geserveerd met kraakverse moestuingroenten en krokant gebakken broodjes. Als side dish heb je de keuze uit sweet potato fries, rustic fries of potato wedges. 

Tot slot kan je hier ook de processierups-spray verkrijgen, het enige middel (naast alcohol uiteraard) dat de huiduitslag en gekmakende jeuk van de processierups kan verzachten. 

Het mag wel duidelijk zijn dat PROCESSIE BITES perfect past in de vooruitstrevende food line-up van BKS-festival. Hopelijk zijn we volgend jaar terug te vinden op een mooi plekje aan het meer van de Beekse Bergen!