Wall of Fame: de meest memorabele BKS-podium EIGHT inzendingen

10. de huppelende hertjes

DJ Rain-Deer spint die platen op het volledig nieuwe EIGHT podium van BKS. Voor ieder wat wils van de bambi’s op het ijs tot de technovlinders. Van de edelherten tot de rauwe ratjes. Iedereen gaat los in het dierenbos.

9. De Pinkpopgangers

Safaripark de Beeksebergen brengt je deze bks editie verder, tot in de jungle! In deze Eight Jungle Area kun je genieten van muziek in een groene omgeving waarbij je een biertje haalt bij de jungle bar en kunt chillen als Tarzan en Jane in de boomhut of het kind in jezelf los laten op de schommel! Het is een lange zin met weinig leestekens maar met een biertje kun je het vast inbeelden!

8. Zuiderzee

Dit kleine houten podium staat op een verstopt plekje, ergens tussen Three en de Hangout. Genre voorkeuren heeft dit podium niet, de kracht zit hem in het (akoestische) verrassingselement. Op de komende editie zal langzaam opgeteld worden naar ‘8’: de klinkende afsluiter van EIGHT op zijn eerste editie.
Two Door Cinema Club zal met enkele nummers akoestisch het podium openen. Later op de middag maakt ook Four Tet zijn opwachting, gevolgd door Six Organs of Admittance. Na ‘Two’, ‘Four’ en ‘Six’ is het de beurt aan een hele speciale afsluiter. Het is BKS namelijk gelukt om Billie Eilish over te halen om het nummer ‘8’ akoestisch te spelen! Dit zal tot het einde geheim blijven. De afterparty gaat een stapje terug en wordt verzorgd door SevenDoors, waarvan de DJ tafel op de foto al even getest wordt door onze Annabelle.

7. TeamGEIT

Team geit deelt graag haar ideeën van het nieuwe podium EIGHT. Wij zouden graag het podium EIGHT, terug zien als catwalk bij het podium. Natuurlijk hoeft deze niet zo groot te zijn als op de foto van het gemaakte podium. Maar een 8’je als catwalk waar artiesten over kunnen lopen tijdens hun heerlijke gitaar solo’s. Voor de close up beelden, ook wel schermen, zodat iedereen de gitaarriffjes, basspartijen en drums mooi van close-up kan zien. Wij zouden hier dus ook het liefst alternatieve rock artiesten op willen zien! De lampjes zorgen voor een mooie lichtshow. Daarnaast is er ook gedacht aan de 1,5M maatregel, zoals jullie zien houden de beren keurig 1,5M afstand. Deze beren hebben wel de festivalzomer van hun leven.

6. TeamHuissen

Even weg van de massa. Anno 2020 heeft dat een hele nieuwe waarde gekregen. Het nieuwe Stage8 van BKS bedient je hierin op je wenken. Het kleinschalige, idyllische platform bevind zich een eindje uit de kant, midden op het water. Hier staat een dienende artiest voor je klaar. Geen spotlightvreter, maar een muzikant, een dichter, een kunstenaar of een poëet, die jou een ontsnapping kan bieden. Je benaderd het per vlot. Alleen, of met een klein gezelschap. Hoe dichtbij je komt, hoeveel afstand je houdt, of hoe luid het volume staat waarmee de artiest jou kan bereiken, je bepaalt het allemaal zelf. Het contrast met het hoofdpodium dat op de achtergrond groots uitpakt, is enorm. Hier regeert de rust. Welkom bij Stage8. Welkom bij “The Isle”…

5. The F*cking C*nts

BKS podium EIGHT - The Fcking Cnts

EIGHT podium BEST KEPT SECRET .PDF is een document van 7 paginas:
– Pagina 1, Inleiding+ thema
– Pagina 2 – Concept – Line up – Programma – Genre
– Pagina 3 – Podium gevisualiseerd 
– Pagina 4 – Details podium 
– Pagina 5 – Plattegrond met locatie podium
– Pagina 6 – Moodboard
– Pagina 7 – Algemene informatie Best Kept Secret

4. Team Linde Met Een E

BKS podium EIGHT - Team Linde Met Een E

Het hele document van Team Linde Met Een E telt drie pagina’s. Check vooral ook alle beschrijvingen van de artiesten.

3. ZwaarMetaal

De EIGHT!
Wij hebben er een dancetent van gemaakt. Bedoelt voor de late drankjes en dansjes.
Een tent vooral gefocust op de alternatieve vorm van dance, denk hierbij aan Dubstep en Drum n Bass, maar Hardstyle en Techno DJs zijn ook niet misplaatst!
Om deze tent op te vullen heb je natuurlijk een line up nodig:
19:00 – 20:00: Nina Kraviz
20:00 – 21:00: Charlotte de Witte
21:00 – 22:00: Fedde Le Grand
22:00 – 23:00: Warface
23:00 – 00:00: Netsky
00:00 – 01:00: Diplo 
01:00 – 02:15: Noisia 
02:15 – 03:30: Paul Kalkbrenner
03:30 – 05:00: Pendulum

2. De Stokertjes

BKS podium EIGHT - De Stokertjes

De Stokertjes presenteren STAGE EIGHT: het nieuwste podium op Best Kept Secret! Get on your dancing shoes, this is it!

EIGHT is gelegen in het bos tussen stage two en stage five en is de perfecte plek om even af te koelen om vervolgens keihard uit je dak te gaan! Onder de Brabantse boompjes zullen namelijk de best bewaarde (en iets minder goed bewaarde) geheimen van Nederlandse en Belgische bodem te zien zijn. Deze lokale bands en artiesten zullen op een verhoogd boomhut-achtig podium het non-existente dak eraf blazen!
Terwijl je lekker staat te dansen of te moshen tussen de boompjes kun je genieten van de lekkerste drankjes: de EIGHT heeft namelijk ook nog zijn eigen muzikale drankkaart, waardoor het DE place to be is van BKS! 

Bijgevoegd: STAGE EIGHT – de stokertjes (PDF) met daarin:
– Introductie
– Programmering
– Locatie
– Schets
– Sfeerimpressie
– Drankkaart (!)
Hopelijk zien we jullie op BKS 2021 bij STAGE EIGHT, want hoe dan ook: We’ll meet at EIGHT! – De Stokertjes

1. Team Bestkeptsecret

Best Kept Secret breidt uit met een achtste podium: The Floating Treehouse.
De naam zegt het zelf: een drijvende boomhut als podium, helemaal in het midden van het meer. Rond deze drijvende boom dobbert het publiek op vloten en kleine bootjes. Zo wordt ook de social distancing gerespecteerd. 😉

Droomartiest voor op dit exclusieve podium: Eddie Vedder!
De combinatie van deze muzikale grootmeester op een magische locatie, dat kan alleen maar voor ellenlange kippenvelmomenten zorgen.
Wie weet valt hij te strikken voor 2021? 
Onze droom line-up wordt vervolledigd door: Michael Kiwanuka, Phoebe Bridgers, Leon Bridges, Sharon Van Etten en Courtney Barnett. Artiesten die het podium van Best Kept Secret nog niet betreden hebben.

Wij kijken er alvast naar uit om dit intieme en unieke concert toe te kunnen voegen aan ons Best Kept Secret-memoires.