Wall of Fame: de meest memorabele Down the Rabbit Hole Porto Parties

10. Beerenburg Tigers

Voor de portoparty op Down The Rabbit Hole hebben wij gekozen voor een goed feestje met de
leukste en gezelligste muziek. Iedereen is welkom maar meezingen is verplicht!!
Denk jij dat je een leuk nummer hebt dan mag je altijd een verzoekje indienen.
Om uitdroging te voorkomen hebben wij natuurlijk ook gedacht aan de lekkerste drankjes en heb je
na afloop trek gekregen? Dan hebben wij hier ook een geschikte oplossing voor!
Kom snel naar de portoparty van Team Beerenburg Tigers en zing die longen uit je lijf (niet letterlijk
natuurlijk)
De titel is Meebrulfestijn met als thema natuurlijk allerlei liedjes die iedereen kan meezingen, en als
je niet kunt zingen is brullen uiteraard ook toegestaan!

p.s het thema heeft natuurlijk ook een beetje te maken met onze teamnaam “Beerenburg Tigers”
Wie wil er nou niet brulllen als een leeuw of tijger?

De PDF van Beerenburg Tigers

9. Teveel van het Goede

De PDF van Teveel van het goede.

8. The Emanny

Bij onze Porto Party nemen we de bezoeker mee naar de wereld van onze favoriete film: Dirty Dancing. Deze ondergewaardeerde klassieker is misschien niet de eerste film waar je aan denkt als het om feminisme gaat, maar schijn bedriegt. En net als in de film, waarin Baby de controle over haar eigen leven neemt, claimen wij
ons lichaam. Geen censorship van de tepel. #freethenipple

De PDF van The Emanny

7. Schouten

De PDF van Schouten

6. YJJDR2020 

Toelichting poster en filmpje:

Iedereen gaat op bijna elk festival wel los op de nummers van Flogging Molly, Dropkick Murphy’s en ga zo maar door. De Celtic Punk Rock is een genre waardoor ieders voeten wel van de vloer gaan. Wij willen een Porto Partie organiseren met alleen maar Celtic Punk Rock. Hiervoor moesten wij een leuke naam verzinnen. In Ierland is er natuurlijk al St. Patrick’s day. Dit was te makkelijk. Wij hebben gezocht naar twee typische andere Ierse zaken.

  • Allereerst de leprechauns. Dit zijn een soort kabouters. Ze zijn mannelijk en schoenmaker van beroep. Sommigen denken dat het woord ‘leprechaun’ van het Ierse ‘leath bhrogan’ komt, wat zoveel als schoenmaker betekent. Hoe dan ook, het zachte getok-tok-tok van een hamer is een signaal dat er een leprechauns in de buurt is! Voor de geheime stage van onze partie moet je de regenboog volgen en the pot O’ gold vinden (hier is gratis bier en whiskey voor ieder die wilt!) Dit past volledig bij DTRH met allemaal verborgen plekjes.
  • Het tweede deel van de naam is de Shamrock die natuurlijk staat voor het Ierse klavertje. ROCK is uitvergroot gezien het thema van de partie.
  • De dresscode is hoe kan het ook anders GREEN.
  • De sponsor is natuurlijk Guinness het Draught Stout biertje

5. Team Linde met een E

De enige echte Beppie’s Port(o) Party! Wij als trotse Limburgers konden het niet laten om ons te laten inspireren door al dat moois wat Limburg en Beppie in huis heeft. Het ingevulde bestand bevat een Beppie’s Port(o) Party Poster met daaronder een 1 uur durende playlist met de beste Limburgse muziek. Tevens kan een Limburgs feestje niet zonder lekker eten en daarom hebben we het enige echte originele Beppie’s Port(o) Zoervleisj Recept speciaal voor jullie toegevoegd. Deze Port(o) Party is gegarandeerd het begin van een mooie traditie! Hajje, Team Linde Met Een E.

De PDF van Team Linde met een E

4. Ultrafoxy

Urban Dictionary: “A Glow Up is a mental, physical, and an emotional transfortmation for the better. Glow ups can
be both natural or planned. As well as being gradual and permanent, or fast and temporary”

Met de Glow Up van Ultrafoxy voel je je binnen no time letterlijk en figuurlijk verlicht

De PDF van Ultrafoxy

3. Bestkeptsecret

Krijg geen kater, onder water!
Feest lekker mee in onze party aquarium! Met ons concept bevinden we ons in de onderwaterwereld. Als festivalgangers bevinden we ons in één groot aquarium en zijn omringd door verschillende onderwaterdieren (Denk aan zeeschildpadden, octopussen, vissen, haaien,…).

Terwijl DJ “snelle” N. Visser enkel plaatjes voorziet die met water te maken hebben (zie onze setlist op het einde van het filmpje) kan je bij ons vissen naar de nieuwste headliner van DTRH 2022 of sla je nog andere festiweetjes aan de haak. DJ Visser heeft tijdens het filmpje trouwens enkele parels 😉 van nummers toegevoegd. Dus zoek zeker ook de link als jury!

Daarnaast hebben we onze eigen OCTOPUBS. De enige pub waar je al snorkelend jouw dranken naar binnen giet. (Deze affiche is toegevoegd in het filmpje). Onze cocktails en bieren hebben een leuke twist gekregen.
Krijgen jullie nog niet genoeg? Dan worden er ook nog enkele spelletjes voor jullie voorzien waar je leuke prijzen kan winnen. Zo wordt een financiële kater vermeden. Denk aan skrable (wie legt het langste onderwaterwoord) , stopdevisserronde (wie bij het stoppen van een onderwaternummer op de juiste genummerde tegel staat) of de linkronde (zie filmpje. Vinden jullie de link?)

2. De Pinkpopgangers

WIJ ALS PINKPOPGANGERS MAKEN ALLES PINK EN WAT IS ER NOU MEER PINK DAN THE INSIDE OF YOUR..
EEN FEEST VOOR JONG EN OUD, DIE JE HELEMAAL TERUGSTUURT NAAR DAT MOMENT DAT JE VOOR HET EERSTE HELEMAAL LOESSOE GING OP DE ZUURSTOF. WEET JIJ DIE ROUTE NOG? NA DEZE FESTIVALERVARING VOEL JE JE ALS HERBOREN. LECTURES OVER DE VERZORGING VAN JE YONI, ZELF PRUIMENLIKEUR MAKEN, EN MET DE POES KNUFFELEN BEHOREN TOT DE ACTIVITEITEN OM JE HELEMAAL IN DE DOWN UNDER STEMMING TE BRENGEN. DUS BESTE SCHEETJES, VOETJES VAN DE VLOER!!

De PDF van De Pinkpopgangers

1 The F*cking C*nts

Zie hier de porto party met het thema: Witte duiven schijten ook. We hopen dat jullie een beetje van George Baker houden, anders is het 4 minuten afzien! En kijk uit voor de schijtende duiven..

De PDF van The F*cking C*nts