Wall of Fame: de meest memorabele festivallogo’s

10. The F*cking C*nts

Wind door de haren, zonnetje dat weerspiegelt in het water, en heerlijk genieten van intieme optredens en pure gerechten van de meest hoogstaande foodtrucks, dit is het festival: ​Zilte Zaligheid Festival ​

Zilte Zaligheid is een gloednieuw 1 daags evenement in Zeeuws Vlaanderen, aan het strand bij het mooie plaatsje Groede. ​Bij het festival staan bijzondere zaligheden centraal, dit vertaalt zich in de artiesten, food and drinks en de extra activiteiten. Niets is standaard en massawerk; maar juist klein en intiem.

9. vader en dochters rocken!

Dit wordt een kleinschalig festival met grote namen. Alsof ze in je achtertuin staan te spelen. 
Onder het genot van een drankje en een lekker hapje staan op kleinere podia grote namen van deze tijd. Kaartjes zijn ook ‘big’ in prijs. Hoewel de sfeer en gezelligheid zo intens zijn, dat het voor de acts ook een ontspanning is en tegen een kleine gage komen ze al graag spelen. Alles in een hele relaxte setting, alsof je bij wijze van spreken in een modderbadje ligt te luisteren naar de muziek. Het geheim van ons festival is dat we hier te maken hebben met de betere coverbands. De BBQ kan natuurlijk ook niet ontbreken, want wat is BIG POP zonder een goed stuk geroosterd varkensvlees…..

8. Teveel van het goede

Op Heart of Stone vieren de gitaren nog hoogtij, maar ook de groove zal hier niet ontbreken! Zei daar iemand Groove is in the Heart? Onder aanvoering van Josh Homme en zijn mannen mag er op dit festival best gedanst worden, als die ‘devil horns’ maar de lucht in gaan en de hoofden stevig op en neer…

7. Team Linde Met Een E

Bij deze kondigen we het nieuwe festival Buenosera aan! van 10 t/m 13 juli 2021 op het St.Anna-terrein in het door zon overgoten Venray. Schrijf het alvast in de agenda want jullie zijn als Festileaks zeer welkom om alle dagen van het festival te verslaan. In het logo zien jullie onze mascotte, de wolf. Wolven leven in roedels. We hopen daarom ook dat we met onze complete vriendschapsroedels volgend jaar weer welkom zijn op alle festivalweides. Door de ogen van de wolf is een veeg blauwe verf aangebracht. Dit concept hebben we gestolen van een Schots rocktrio dat in augustus een album uit gaat brengen. We nemen aan dat jullie wel weten over wie we het hebben. 
De line-up blijft nog even een geheim omdat we hopen dat dit nog een aankomende opdracht wordt. 

Veel liefs van Team Linde Met Een E

6. De Sjaenies

Zie PDF-bestand voor de toelichting!

Liefs, de Sjaenies.

5. Down the covid hole

Geheel Corona-proof presenteren wij met gepaste trots Down The Covid Hole.
Een geniaal muziekweekend met een groot assortiment aan stages en area’s!
• Spread your wings in de Sky High area met een breed assortiment aan artiesten. Van bekende Pop idool Birdie tot de aloude (Eagle)s.
• Laat die beentjes en heupen hun werk doen in discotent Bogey Wonderland
• Relax op het kortgemaaide Green en luister naar rustige meezingers van o.a. Charlie Putt.
• En last but not least, ga helemaal out of bounds in de PAR-tent (Pure Addictive Rock ‘n Roll)
Kortom, een weekend dat je nooit zult vergeten.
Want dit is niet zomaar een hole,
Dit is Down The Covid Hole

4. Ultrafoxy

Zie ook het hele pdf-bestand.

3. Schouten

Zie ook het hele pdf-bestand.

2. De Stokertjes

De Stokertjes - festivallogo

Vanwege de grootte hier een link naar ons ontwerp.

Hierbij het ontwerp voor ons eigen festival, Moshtuin festival! Hoewel de opdracht was om een logo te ontwerpen, waren we zo enthousiast over ons idee dat we ook graag wilde zien hoe dat logo er dan uit zou zien op een festivalposter en op een podium! Vandaar dat we het logo voor ons denkbeeldige festival hebben gebruikt om ons nog wat verder uit te leven in het ontwerpen van ons eigen festival. 

Moshtuin festival is een kleinschalig festival dat plaatsvindt in het Worpplantsoen te Deventer. Naast een geweldige line-up met de tofste bandjes en gaafste artiesten kun je tussen al het groen genieten van lekker eten, goede biertjes, leuke mensen en een geweldige sfeer. De bandjes zullen voor geweldige live shows zorgen waar zeker moshpits zullen ontstaan. Met maar 1 podium is het een klein festival, maar daardoor niet minder gezellig. Verder zullen de Stokers (Live, met o.a. een gruntcover van Dancing Queen en een Silent Disco set) en de Tante Joke Karaoke Band zorgen voor een feestje tot in de late uurtjes. 

Drink een Davo speciaal biertje (Deventer speciaal bier!) en nuttig daarbij een heerlijk frietje (vegetarisch) stookvlees! Als toetje kun je je wagen aan de Deventer koek of een taartje of cakeje van de StoKers op de taart! Dit alles met de prachtige Deventer skyline op de achtergrond, wat wil je nog meer! 

We zien jullie daar,

De Stokertjes

1. Team Bestkeptsecret

AM to PM is niet in één vakje te steken. We bestrijken dan ook een groot deel van het muzikale spectrum in dit ééndagsfestival. Festivalgangers kunnen een ticket kopen voor het AM of PM gedeelte. De echte doorzetters kunnen voor de totaal ervaring gaan. 
We creëren 2 verschillende podia met elk een eigen stijl, geluid, sfeer, look en gevoel.
Het PM podia is waar het grote publiek vertoeft. Mainstream zullen we het niet noemen, want er is zo veel meer te beleven. Dit alles speelt zich af in een prachtige setting vol kleur, zon, leven en liefde. Op de affiche staan bands die het bredere publiek zullen aanspreken.
Het indoor AM podia daarentegen is gehuld in duisternis.
Hier is het licht schaars en kleur is er verdwenen. Hier moet je zijn voor vernieuwende muziek, muziek die je opzweept, muziek die je doet zweven en muziek die je enkele slagen in het gezicht geeft. Bands als Aphex twin, Soulwax Nite Versions, Savages, Kap Bambino beloven je
een helse rit.