Wall of Fame: de meest memorabele inzendingen van de Nirwana Tuinfeest-opdracht

10. The new Brave People

Wat we eigenlijk gewoon willen is een band. lekker hapje en drankjes en fijne plekjes om te chillen. op deze foto zien jullie alles in een! Komen jullie ook mee feesten!?!

9. Pinkpoppers

Jansteendance 2020 is een feit! Het festival is vernoemd naar de locatie, de tuin in de jan steenstraat in Sliedrecht. Alles was present! Zoals een goed feest betaamd zijn de beelden, helaas, een beetje wazig. Maar hopelijk krijgen jullie een goed beeld van onze privé festival! Korte opsomming van de highlights:
– Zoals een waar festival betaamd smirnoff ice in overvloed! (tot vlak voor het einde toen alles opwas uiteraard)
– Een jacuzzi om in af te koelen
– een echte silent disco mét disco lampen
– een thema: flamingo. Terug te horen op het filmpje waar jullie onze teamsong (https://www.youtube.com/watch?v=fVLuFWwOviw) en in menig outfit terug te vinden
– natuurlijk onze beste maatjes!
– en het allerbeste… compleet gratis toegankelijk!

8. Schouten

Nirwana Tuinfeest kon dit jaar niet door gaan, maar niet getreurd want wij hebben onze tuin omgebouwd tot de mainstage van Nirwana! Het publiek geniet van een optreden van Danny Vera!
Aan het milieu hebben we ook gedacht: het podium is volledig biologisch afbreekbaar!

7. The Vikings

We blijven nog even in discosferen tijdens het gezellige tuinfeest in onze prachtige tuin.

6. Zuiderzee

Op een warme zomeravond organiseerden wij op de Zuiderzeeweg een prachtig tuinfeest. De avond werd geopend door Paul, die een schitterend gedicht gemaakt had over de liefde. Na een quiz en een uitbeeld-spel beklom als slotact Jelle het podium met zijn gitaar (+ een keyboard later) en speelde verschillende nummers. Gitaar, zang, keyboard: niks was te gek voor hem. Ons multitalent! Tijdens de afterparty werd nog tot laat gezongen en gedronken.

5. Ultrafoxy

4. Teveel van het goede

We hebben er voor gekozen om een video te maken: 7 stages/areas… enjoy!

3. De Stokertjes

Hoi Festileagues nakijkteam, we hebben er weer eentje voor jullie!
Deze keer wederom een aflevering van Feek Vonk (festivalbioloog) in het wild! Vandaag is Feek bij het tuinfeest van de Stokertjes. Hij gaat langs alle area’s van het feestje: van de Silent Disco naar de Technobunker en van de Pool Party naar de Carnavals Krakers. Ga mee op avontuur!

2. Bestkeptsecret

LE JARDIN DES SECRETS, oftewel de tuin die je meeneemt van de ene verbazing naar de andere. De gastvrouw en -heer verwennen je bij het binnenkomen met al het lekkers uit hun eigen groentetuin. Denk aan tomaten, courgettes, komkommers, paprika’s, kruiden, … van eigen kweek. Je mag ze zelf plukken, waarna de kok des huizes er voor jou een heerlijke maaltijd mee bereidt. Deze gaan steeds vergezeld van huisgemaakte dranken (met of zonder alcohol).
In de tuin is er uiteraard veel ruimte voor ontspanning. Je kan rustig in de hangmat relaxen of een spelletje kubb of nagelen spelen. Badminton is zelf mogelijk tot na zonsondergang, gezien de pluimpjes oplichten in het donker.
Tijdens de zomeravonden komt er elke avond een liveband akoestisch muziek spelen. Nadien wordt de openluchtcinéma geïnstalleerd, waar je nog rustig kan genieten van een filmklassieker. Wanneer de nacht valt, is er een gezellig kampvuur dat je warm houdt tot in de vroege uurtjes.
Kortom, het is heerlijk vertoeven in LE JARDIN DES SECRETS!

1. The F*cking C*nts

Je geeft mannen ook een keer een opdracht.. Denk eens na over een Nirwana-tuinfeest. “Leutig”, was direct het antwoord, “teringgoede muziek was dat.” Misschien hadden we op dat moment al onze vraagtekens moeten hebben of ze het wel goed hadden verstaan. Anderzijds was het moment van de vraag stellen (onder de voetbal) ook niet het beste tijdstip en mannen staan nu immers niet bekend om meerdere dingen tegelijkertijd te kunnen.. . Nou ja…kijk zelf maar wat er van is geworden. If it smells like teen spirit, then it is teen spirit (spoiler: uiteindelijk is het goed gekomen😊).