Wall of Fame: de meest memorabele inzendingen van de Sziget Vlag-opdracht

10. Ultrafoxy

9. Z.M.B.

8. YJJDR2020

7. Bestkeptsecret

Sziget staat gelijk aan dansen, vriendschap, liefde en vrijheid. Met de kleuren en windmolens op onze vlag willen we benadrukken dat iedereen zichzelf mkan zijn.
Daarnaast is deze vlag vooral een handig hulpmiddel om je festivalmaatjes terug te vinden in de kolkende mensenmassa. Ideaal voor de medemens van kleine
gestalte. Sziticens uit alle windrichtingen waaien richting Sziget. We kijken er naar uit om deze zelfgemaakte vlag te gebruiken op Sziget 2021!

6. The F*cking C*nts

5. De Sjaenies

4. De Pinkpopgangers

Het inkleuren van een door jullie gegeven format is natuurlijk wel een beetje mainstream. Vandaar dat wij al onze energie en liefde in een eigen ontwerp hebben gestoken.

3. De Stokertjes

Zie hier de ultracoole-coronaproof-anderhalvemeterafstand-#Sziget2021-Stokertjes-vlaggenmast van team ‘de Stokertjes’! Deze vlag is essentieel komende festivalzomer. Hoe graag we ook zouden willen van niet, de kans is groot dat we volgende zomer toch nog afstand moeten houden. Deze  ultracoole-coronaproof-anderhalvemeterafstand-#Sziget2021-Stokertjes-vlaggenmast is daar superhandig voor. Door de vlaggenlijn tussen de twee grote vlaggen weet je hoeveel afstand je moet houden. Je kunt lekker naar de Sziget Flag Party met je team, zonder dat je die 1,5 meter afstand hoeft te verbreken. Ideaal! Afstand houden was nog nooit zo leuk!

2. Gurlznight For The Win

1. Schouten