Wall of Fame: de meest memorabele inzendingen voor de extra ruimte-opdracht

10. De druifjes

9. Ultrafoxy

8. Gurlznight For The Win

7. De Sjaenies

6. Pinkpoppers

Festival nachten zijn kort, koud en meestal alleen. Althans als wij op ons groepsverleden terug kijken zijn er vaker blauwtjes gelopen, we noemen geen namen Thijs, dan dat er gescoord werd. Een lege tent dus. En dat is best balen want elke festivalganger weet dat tijdens de Hollandse nachten in een tentje de gevoelstemperatuur tot onder het vriespunt kan dalen. Daarom vullen wij deze extra ruimte graag met wat extra warmte en liefde door onze onesies en knuffels mee te nemen! Want zeg nu eerlijk ‘s nachts tegen stampertje en pluto aankruipen in je warme onesie is toch veel bevredigender dan wakker worden naast een festivalliefde die bij daglicht toch eerder een 2 was dan een 10?!

5. De Pinkpopgangers

Lieve Festileakers,

Wat een geweldige zomer hebben jullie ons bezorgd! Het zwarte gat waar wij ingezogen gaan worden vanaf aankomende zaterdag is in geen hoeveelheid bierkratten te meten! De tijd die wij met jullie en alle andere meestrijdende teams hebben besteed heeft ons echt het gevoel gegeven dat wij een band met jullie hebben opgebouwd. Eigenlijk kunnen we ons geen festivalzomer meer voorstellen zonder jullie! Aangezien wij niet heel sterk zijn hebben wij ervoor gekozen om onze, in compact formaat, knuffel Belg Luc en altijd behulpzame Debby mee te nemen! Als we nog meer ruimte zouden hebben, zouden we jullie allemaal meenemen!

Veel liefs, 
De Pinkpopgangers

4. Zuiderzee

3. De Stokertjes

2. Team Bestkeptsecret

1. The F*cking C*nts

The F*cking C* nts gaan naar een festival en nemen mee…

Moeders zijn de hoeksteen van het gezin. Toen ons werd gevraagd wie/wat we mee zouden nemen als er ruimte is onze tas hoefden we daar niet lang over na te denken: uiteraard “de moeder”. Wat is er nu beter dan weer eens een heel weekend lang gepamperd te worden in de warme schoot van je moeder. Je eitje wordt gekookt, je bestek wordt aangereikt, je koffie ingeschonken, je biertje wordt voor je opengetrokken en best of all : je hoeft er nooit met verfomfaaide kleren bij te lopen, want moeders strijkt met alle liefde al je kleren. Oooooh ..wat zullen andere festivalgangers jaloers naar jullie kijken. Maar wees gerust, deze moeder strijkt voor iedereen!! BEST FESTIVAL EVER!!!