Wall of Fame: dit zijn de meest memorabele Sziget Dixi-party’s

10. The Vikings

9. De Sjaenies

Noot: de video is helaas niet meer beschikbaar

8. Teveel van het goede

7. TeamHuissen

Hierbij de link naar de video van de ingang van onze geheime DIXI party. Zet wel je geluid aan, anders blijft het slechts bij een aap in een zwembroek…

6. YJJDR2020

Wij namen het net iets te serieus en bouwden onze eigen Dixi om tot een flinke party! Het mondkapje is overigens wel verplicht. Niet vanwege Corona maar vanwege de lucht….

5. Schouten

Een voordeel van thuis een festival is dat je je behoefte kan doen op een normaal toilet, toch is dat geen reden om geen DIXI-party te geven. Wij hebben ons eigen toilet omgebouwd tot een gezellig feestje!

4. De Pinkpopgangers

Lieve festileakers,

Een Dixi is natuurlijk wel het echte hoogtepunt van je festival. Zo’n lekkere broeikist van 40 graden, waar het ruikt alsof er al iets weken ligt te ontbinden. Helaas hebben we deze niet zo maar in de tuin staan (#firstworldproblems), maar is ons toilet net de poort naar Narnia. Laat je meeslepen in onze secret party waarin je met of zonder (pink) poppers een legendarische avond tegemoet gaat.

Veel liefs,
De pinkpopgangers

3. GLITTERGARNITUUR

Bij het openen van de ze dixi deur tuimel je in een sprankelende tropische wereld. Laat jezelf mee voeren op de aanstekelijke klassiekers en gooi je heupen los in dit glinsterende hok.

Noot: de video is helaas niet meer beschikbaar.

2. Bestkeptsecret

Met SILENT DISCO DIXI kan je feesten waar je maar wil. Het enige wat je nodig hebt zijn hoofdtelefoons en een top-DJ (helaas deze keer geen Mémé Paulette, ze deed net haar tanden uit en ging slapen).
Met de SILENT DISCO DIXI is er zelfs geen geluidsoverlast in de naburige Dixi. Enkel de geurhinder kan nog steeds voor pijnlijke momenten zorgen.

Het groene kanaal kon team Bestkeptsecret overtuigen om hun beste dansbeentjes voor te zetten. Bij het rode kanaal verloren ze hun aandacht en liep er zelfs een lid gillend naar buiten.

1. The F*cking C*nts