Tickets

Arsenal Fest

30 juni - 2 juli 2022
Servië
Kragujevac, Servië

Festivalinformatie

Arsenal Fest wordt eind juni gehouden in Kragujevac. In slechts een paar jaar tijd heeft Arsenal zich gevestigd als een van de meest interessante en veelbelovende zomerfestivals in de open lucht in Servië.

Datum 30 juni - 2 juli 2022
Plaats Kragujevac
Organisator Long Play
Capaciteit 10000
Eerste editie 2011

Wat vond jij van Arsenal Fest 2022?

Geef je mening voor het Festivalrapport van Arsenal Fest 2022! Festileaks vraagt bezoekers op tientallen festivals door heel Europa naar hun mening op zes vaste categorieën van de festivalbeleving.

De festivals met de beste rapportcijfers winnen in september de Festileaks Festival Awards.

Kom maar doorrr

Line-up
Randprogramma
Sfeer
Locatie
Eten & Drinken
Duurzaamheid
Advertisement

Locatie

Aftermovie

Verblijven op Arsenal Fest

Bezoekers van Arsenal Fest kunnen met hun tickets op de festivalcamping verblijven. Degenen die geïnteresseerd zijn in een verblijf in het traditionele "Arsenal Rock Camp" in het stadion in Kragujevac, kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar arsenalkamp@gmail.com, of door te bellen naar +38165 4614379. De prijs is 500 dinars voor vier dagen. Reserveren is noodzakelijk! In een beveiligde, gemarkeerde ruimte heb je een plek voor je eigen tent; en voor douches, drinkwater en toiletten wordt gezorgd. De camping ligt op 15 minuten loopafstand van het festival.

Vragen over Arsenal Fest?

Neem contact op met Nemanja Neskovic, onze Ambassador for the Balkans.

Nemanja Neskovic
Nemanja Neskovic
Ambassador for the Balkans

    Let op: wij zijn niet de organisator van Arsenal Fest. Heb je vragen voor de organisatie van het festival (bijvoorbeeld omdat je een artiest bent of een foodtruck bezit), ga dan naar hun website.