Tickets

Het Lente Kabinet

4-5 juni 2022
Nederland
Oostzaan, Nederland

Festivalinformatie

Op een kleine twintig minuten fietsen vanaf metrostation Noord in Amsterdam ligt natuurgebied Het Twiske. Normaal een plek om heerlijk te fietsen, te varen in een fluisterboot of om vogels te spotten. Maar aan het eind van de lente verandert de groene oase in de plek om die voetjes van de vloer te krijgen met het tweedaagse dancefestival Lentekabinet. Een festival uit dezelfde koker als de organisatie van Dekmantel, maar met een intiemer karakter. De smaakvolle stages liggen her en der verspreid tussen het groene gras en het bos is versierd met duizelingwekkende lichtkunstwerken. Het festival biedt plaats voor vele opkomende artiesten, vooral in de genres disco, house en techno. Maar er is ook plek voor gevestigde namen. Bekende DJ’s als Job Jobse, Mr Scruff, The Blessed Madonna, Palms Trax maakten al eerder hun opwachting op het festival. Het allerleukste? De gezellige fietstocht terug naar huis. Samen afteren op de pont naar het station terug was nog nooit zo leuk.

Datum 4-5 juni 2022
Venue Het Twiske
Plaats Oostzaan
Capaciteit 3000

Wat vond jij van Het Lente Kabinet 2022?

Geef je mening voor het Festivalrapport van Het Lente Kabinet 2022! Festileaks vraagt bezoekers op tientallen festivals door heel Europa naar hun mening op zes vaste categorieën van de festivalbeleving.

De festivals met de beste rapportcijfers winnen in september de Festileaks Festival Awards.

Kom maar doorrr

Line-up
Randprogramma
Sfeer
Locatie
Eten & Drinken
Duurzaamheid
Advertisement

Locatie

Aftermovie

Vragen over Het Lente Kabinet?

We hebben bij Festileaks een flinke bak festivalervaring en die delen we graag met iedereen die het wil horen. Hoe kunnen we je helpen?

    Let op: wij zijn niet de organisator van Het Lente Kabinet. Heb je vragen voor de organisatie van het festival (bijvoorbeeld omdat je een artiest bent of een foodtruck bezit), ga dan naar hun website.