Pohoda Festival 2022

7-9 juli
Trencin Airport, Trencín, Slowakije

20222019201820172016

Pohoda Festival 2022

Pohoda Festival wordt sinds 1997 georganiseerd op een voormalig vliegveld in Slowakije. Het festival verbaast met unieke line-ups, een geweldig ontspannen sfeer en opvallend goede organisatie. Het sanitair en het eten is er uitstekend en om het allemaal af te toppen won Pohoda in 2019 nog de Festileaks Festival Award voor 'Duurzaamheid'. Niet voor niets dat Pohoda al jaren het populairste festival in Slowakije is. Wist je trouwens dat Pohoda 'vrede' is in het Slowaaks?

Festileaks organiseert een Festivalvakantie naar Pohoda en Electric Castle in 2022. Ga je mee op deze groepsreis voor festivalfans? Lees er hier alles over.

Festivalinformatie

Datum:
7-9 juli 2022
Organisator:
POHODA FESTIVAL
Terrein:
Trencin Airport
Directeur:
Michal Kašcák
Plaats:
Trencín
Capaciteit:
30000
Land:
Slowakije
Website:
Eerste editie:
1997

Nieuws

Reizen naar Pohoda Festival

Pohoda Festival vindt plaats op het vliegveld van Trencín, waardoor deze luchthaven niet in gebruik is. Best kun je naar de lucht haven van Bratislava gaan, 120km van Trencín.

Trein:
Kom je met de trein? Dan kun je een festivalsneltrein nemen vanuit Bratislava en Košice naar Trencín, en van Trencín terug naar Košice en Bratislava na het einde van het festival.

Vliegen:
Kom je met het vliegtuig? Dan kun je best naar de luchthaven van Bratislava vliegen. Vandaar uit kun je verder met de festivalsneltrein.

Meer informatie vind je terug op de website van Pohoda Festival.

Overnachten op Pohoda Festival

Pohoda kent een aantal accommodatie-opties voor wie niet met eigen tent wil afreizen naar Slowakije.

Tentenkamp
Je kunt een speciaal tentenkamp kopen, met volledig ingerichte tenten met waterdichte vloer voor vijf personen. De tenten zijn uitgerust met matrassen, dekens, kussens, tafelmatten, lage zitplaatsen, tafel en LED-verlichting op zonne-energie.

Houten hutten
De afmetingen van de hut zijn 2,5x2m - het heeft een groot afsluitbaar raam (zonder glasvulling) met gordijnen en een slaapplaats voor twee personen. Een matras met de afmetingen 140x200cm biedt een comfortabele nachtrust voor een stel of ouders met kleine kinderen.

Caravans
Caravans moeten een speciale parkeersticker aanschaffen. Caravanbezitters kunnen zelf kiezen of ze willen aansluiten op elektriciteit.

Tent Inn - tenthotel
Het tentenhotel is voor de luxepoezen. Deze tenten zijn uitgerust met slaapmatten en dekens. Je hebt hier zelfs de service om gewekt te worden, voor als je een optreden niet wil missen bijvoorbeeld ;)

Line-up

Bazzookas
Emel Mathlouthi
Injury Reserve
Marina Satti
Paula Temple
Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs
Richie Hawtin
Shame
SHHT
Squid
The Comet is Coming
The Space Lady
Yves Tumor
Black Pumas
slowthai
Wolf Alice

Veelgestelde vragen

Welke munteenheid wordt er in Slowakije gebruikt? 
Net zoals bij ons betalen ze er met de Euro. Vroeger werd er met Slowaakse kroon betaald, maar die zijn in 2009 vervangen.

Wat voor identificatiebewijs heb ik nodig om naar Slowakije te reizen?
Slowakije behoort tot de Schengenzone. Zo kunnen een EU-burgers reizen met alleen een identiteitskaart of paspoort.

Is roken toegestaan? 
Roken is alleen toegestaan in onoverdekte ruimtes, behalve in het Familie Park. Wat wil zeggen dat je absoluut niet mag roken in de tenten.

Praat mee over Pohoda Festival op het Festival Forum

Het Festival Forum van Festileaks is het grootste en meest actieve forum over festivals van Nederland en België. Speculeer over de line-up, deel ervaringen en tips of speel mee met de competities van leden.

20k
geregistreerde leden
192k
geplaatste posts
899
onderwerpen
216
festivals

Verslagen & Reviews

Playlist

Aftermovie

Locatie